ЗУСТРІЧ КЕРІВНИКІВ ГРОМАДИ З НАЧАЛЬНИКОМ ВІДДІЛЕННЯ ПОЛІЦІЇ

Дата: 10.02.2021 15:20
Кількість переглядів: 1512

Фото без опису

У середу, 10 лютого, у Гоголевому відбулася нарада за участю голови Гоголіської селищної ради Володимира Даценка, його заступників та начальника Великобагачанського відділення поліції Євгенія Сліпченка, на якій була  обговорена перспектива втілення в життя проєкту  «Поліцейський офіцер громади», котрий передбачає новий формат роботи дільничного офіцера поліції: його постійну присутність на території ОТГ, тісну співпрацю з населенням та керівництвом громади. Євгеній Сліпченко зазначив, що для того, аби програма «Поліцейський офіцер громади» запрацювала на території ОТГ, потрібно підготувати приміщення для роботи поліцейського з окремим входом і придбати для нього за кошти громади службовий автомобіль (Renault DUSTER або еквівалент). Спочатку Програма передбачала придбання службового авто для поліцейського офіцера громади державою, але наразі його придбання покладено на громаду, зауважив начальник відділення поліції. Але ж поліцейський офіцер громади – це співробітник Національної України, яка забезпечує його одностроєм, табельною зброєю, спеціальними засобами тощо. Заробітну плату він також отримуватиме як поліцейський із державного бюджету. 
Щоб зайняти посаду поліцейського офіцера громади, працівникові національної поліції потрібно пройти конкурсний відбір та спеціальні курси. Крім того, Євгеній Сліпченко наголосив, що в поточному році ця програма мусить запрацювати  у громадах, бо "шериф" орієнтований на вирішення безпекових проблем саме своєї ОТГ і доступний для населення. 
Селищний голова запевнив, що в Гоголівській ОТГ проблем із облаштуванням службового приміщення для поліцейського офіцера громади не буде, та озвучив побажання щодо майбутньої співпраці "шерифа" із керівництвом громади.
Загалом, два очільники націлені на постійну тісну співпрацю як щодо впровадження проєкту  «Поліцейський офіцер громади», так і стосовно вирішення поточних проблемних питань.
Фото без описуТож сподіватимемося, що ця зустріч стала ще одним вагомим кроком до впровадження в Гоголівській ОТГ проєкту  «Поліцейський офіцер громади» вже на початку другої половини поточного року. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано