БОРОЛИСЯ З НАСЛІДКАМИ НЕГОДИ

Дата: 11.02.2021 14:54
Кількість переглядів: 781

Цьогорічна зима щедра на снігопади, але, крім чарівних пейзажів та дитячої радості, вони приносять і чимало проблем та турбот. Особливо наслідки снігопадів дошкуляють автомобілістам і пішоходам, адже, попри зиму, людям потрібно добиратися до роботи, магазинів,  лікувальних закладів тощо. Добре, що про своїх односельців дбають їх земляки - керівники сільгосппідприємств. Так гоголян зі снігового полону на благодійних засадах визволяла техніка СФГ "Меркурій" (голова Олександр Карпенко), у Михайлівці на допомогу селянам у розчищенні шляхів прийшли працівники та техніка  ПП "Гарант-2005" (директор Курбан Курбанов), а в Матяшівці дороги прогортала техніка, надана ТОВ "Білагро" (директор Юрій Кордубан, керуючий Юрій Дзябенко) та ПА "Агроінвест" (власник Віктор Геращенко, керуючий Володимир Костенко). В Устивиці із заметами на шляхах боролися силами комунального підприємства "Джерело" та СФГ "Хан" (голова Григорій Хан). Керівництво Гоголівської ОТГ, старости сіл громади та всі мешканці висловлюють щиру вдячність всім небайдужим господарям за участь в подоланні наслідків снігопадів.
Тож можна вважати, що перше непросте випробування негодою у Гоголівській ОТГ пройшли гідно, однак, синоптики не тішать нас прогнозами - снігопади передбачають до кінця лютого. 
Щиро дякуючи керівникам господарств, які вже допомогли мешканцям населених пунктів громади справитися з наслідками негоди, виникає бажання закликати усіх голів сільгосппідприємств, громадян, котрі мають у власності снігорозчистну техніку, в разі необхідності взяти посильну участь у боротьбі із заметами на шляхах. Навіть розчищена вами одна вулиця значно посприяє спільним зусиллям і зробить життя ваших односельців комфортнішим, а рух автомобілістів та пішоходів безпечнішим.
Стосовно безпеки,  у Матяшівці про це потурбувався Олександр Ажажа, виготовши 5 каналізаційних люків, за що йому від імені всіх односельців  дякує староста села Лариса Раківненко.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано