УСТИВИЦЬКА ШКОЛА ПРОДОВЖУЄ ЗМІНЮВАТИСЯ

Дата: 13.02.2021 12:01
Кількість переглядів: 914


Приємно спостерігати, як майже щодня змінюється у кращий бік Устивицька ЗОШ І-ІІІ ступенів. Так, нещодавно депутат Гоголівської селищної ради, колишній учень школи Анатолій Бужин придбав двері для учительської кімнати. Звичайно, вигляд і її самої, й коридору відразу ж змінився. в.о. директора навчального закладу Юрій Кальник, вчителі, працівники та учні щиро дякують Анатолію Івановичу за  активну участь у покращенні умов праці вчителів рідної школи, турботу про вигляд приміщень будівлі ЗОШ. Та ці  нові  двері не єдина обновка школи: за сприяння депутата Гоголівської селищної ради, вчительки цього навчального закладу Наталії Лутай днями в ньому з"явилося ще двоє нових дверей, які придбав місцевий фермер Григорій Сень. Хай щастить щедрим спонсорам та небайдужим обранцям сільської громади в усіх їх добрих починаннях! 

Днями у вестибюлі Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів облаштували фотокуточок "Школа в житті - життя у школі", який буде цікавою новинкою для всіх, кому небайдужа доля цього навчального закладу: нинішніх і колишніх учнів та їх батьків, вчителів та вчителів-пенсіонерів, працівників, усіх, кого життя свого часу поєднувало із цією славною школою.
В.о.директора навчального закладу Юрій Кальник запевнив, що і надалі всі вчителі і працівники  школи піклуватимуться про створення затишку у школі та залучатимуть до цього учнів. "Гуртом ми зробимо Устивицьку школу навчальним закладом зразкового порядку,"- сказав на завершення розмови Юрій Миколайович.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано