СТРІТЕНСЬКИЙ КОНЦЕРТ

Дата: 16.02.2021 11:02
Кількість переглядів: 768

Фото без опису15 лютого до Гоголевого з чудовим Стрітенським концертом завітали працівники та аматори Скибівщинського клубу. Вже не перший рік з ініціативи голови СФГ "Грунтознавець" Володимира Чишка та за його фінансової підтримки вони дарують гарний настрій мешканцям різних населених пунктів Великобагачанського краю, сприяють духовному та культурному розвитку земляків. Чудові пісні ( поміж яких багато авторства знаного у краї поета та композитора, заслуженого працівника культури України  Григорія Серьожкіна), запальні дитячі хореографічні композиції, майстерність виконання всіх номерів програми майже на дві години зачарували  всіхглядачів, серед яких були представники всіх населених пунктів Гоголівської селищної ради.
Керівники та всі шанувальники пісні і танцю громади щиро дякують за прекрасні моменти єднання зі світом мистецтва всім організаторам учасникам Стрітенської концертної програми та щедрим меценатам - Володимирові та Іванові Чишкам.
Хай щастить вам у житті і творчості, нехай панують мир, злагода і достаток у ваших домівках і господарствах, хай дзвінка українська пісня ще сотню літ лине над селами Великобагачанщини, несе радість їх мешканцям, надихає жити і творити!  https://youtu.be/be0SNYDAkgY

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано