Будні відділів Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради

Дата: 18.02.2021 11:18
Кількість переглядів: 943

15 лютого в Матяшівську ЗОШ І-ІІ ступенів на зустріч із вчителями та батьками учнів завітали перший заступник та заступник Гоголівського селищного голови Лариса Онищенко і Юрій Никоненко та головний спеціаліст відділу освіти Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради Тетяна Додух. Вони поцікавилися, чи задовольняє дітей та їх батьків якість харчування у навчальних закладах, на що отримали позитивну відповідь.  По цьому обговорили питання підвезення дітей до школи та дитсадочка в Гоголеве. Проблема в тому, що маршрутка вже стара, і вона щодня перевантажується школярами та батьками, котрі їх супроводжують. Аби уникнути через це несправності авто, вирішили створити чергову групу батьків з чотирьох осіб, які супроводжуватимуть дітей в Гоголеве й назад. Так і дітвора буде під час перевезення під наглядом, і маршрутка перевантажуватися не буде.

16 лютого був проведений спільний рейд  працівників Великобагачанського відділення поліції, відділів соціального захисту ( Ганна Артеменко) та охорони здоров"я ( Наталія Гоголь) Виконавчого комітету Гоголівської селищної  ради. Вони вивчали в Гоголевому умови проживання дітей в родинах, котрі потрапили в скрутні життєві обставини. Відрадно, що результати перевірки показали:  сім"я проживає у теплій та охайній оселі, малолітні діти доглянуті і здорові, продуктами харчування забезбечені. Надалі запланована перевірка умов проживання подібних родин в інших населених  пунктах громади.

17 лютого у глядацькій залі Гоголівського будинку культури відбулася робоча нарада працівників культури Гоголівської ОТГ. На неї зібралися клубні працівники та бібліотекарі з усіх населених пунктів громади. Проводила нараду спеціаліст відділу культури і туризму Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради Світлана Каплун, на зібрання запросили першого заступника селищного голови Ларису Онищенко. Зустрілися працівники культури ОТГ для того, щоб спланувати співпрацю клубних закладів та відділу культури і туризму з організації та проведення культурно-масових заходів для мешканців ОТГ. Наразі на порядку денному обговорення проведення таких заходів до 8 Березня та Масниці. До того ж, вирішили низку організаційних і робочих питань. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано