ЯК ЖИВЕШ, ВЕТЕРАНЕ?

Дата: 02.03.2021 16:10
Кількість переглядів: 1367

Фото без опису

2 березня відбулося засідання ради організації ветеранів Гоголівської територіальної громади, на яке запросили голову ради Устивицької ветеранської організації Віру Мирошніченко, голову ревізійної комісії Віру Колтунову,  очільника селищної ради Володимира Даценка, його першого заступника Ларису Онищенко та старосту Матяшівського старостату Ларису Раківненко.

Голова Гоголівської селищної ветеранської  організації Алла Писаренко ознайомила присутніх зі змістом листа голови обласної організації ветеранів, адресованого Гоголівському селищному голові, із проханням зберегти діючі на території громади ветеранські осередки та підтримати їх фінансово. Володимир Даценко запевнив, що по можливості Гоголівська селищна рада сприятиме діяльності ветеранських осередків у населених пунктах територіальної громади.

На зібранні вирішили укласти угоду організації ветеранів Гоголівської територіальної громади про співпрацю і взаємодопомогу із  обласною організацією ветеранів, а також працювати єдиною Гоголівською ветеранською організацією зі збереженням ветеранських осередків у селах громади, які будуть їй підзвітні.

На засіданні слухали голову Устивицької ради ветеранів Віру Мирошніченко, яка піднімала проблемні питання фінансування  організації для привітання жінок-ветеранів та придбання для них продуктових наборів, виділення приміщення для роботи ради ветеранів та створення у селі будинку ветеранів.

Алла Писаренко звернулася до Матяшівського старости Лариси Раківненко із проханням посприяти створенню у селі ветеранського осередку. Лариса Миколаївна відповіла, що це актуальне питання наразі знаходиться у процесі вирішення.

Також голова ради  організації ветеранів Гоголівської територіальної громади висловила велику надію на тісну і плідну співпрацю із керівництвом ТГ та розуміння депутатського корпусу Гоголівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано