ДО УВАГИ ШАНУВАЛЬНИКІВ ПТАХІВНИЦТВА!

Дата: 03.03.2021 13:36
Кількість переглядів: 635

Фото без опису

Відбудуться онлайн-тренінги з птахівництва

Березень-травень 2021

 

Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України оголошує конкурс на участь у онлайн-тренінгах для мешканців сільської місцевості, представників особистих селянських та сімейних фермерських господарств у секторі виробництва продукції птахівництва (індики, гуси, качки), які прагнуть підвищити рівень знань з бізнес-планування: від розробки ідей до впровадження нових технологій утримання та годівлі свійської птиці. Тренінги проводяться за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках програми USAID з аграрного іі сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.

Навчання у Школі птахівника відбуватиметься на двох рівнях:

Рівень „Стартап” – програма призначена для мешканців сільської місцевості, які розпочали або планують розпочати фермерську діяльність з розведення індиків, качок, гусей. Для участі заповнюйте анкету: https://forms.gle/YhhKCE16zKWHpzZF6.

Рівень „Майстер” – програма призначена для вдосконалення професійних компетенцій і підвищення професійного рівня в рамках наявної кваліфікації фермера-птахівника. Для участі заповнюйте анкету: https://forms.gle/qLTNjXzh96BVryCv8.

Тренінги проходитимуть у березні –травні 2021 року в форматі Zoom (загалом 12 днів по 1 годині на день).

Експерти Міжрегіонального Союзу птахівників та кормо виробників України, Державної дослідної станції птахівництва НААН та компанії ТОВ „Гріг Лтд” познайомлять з особливостями бізнес-планування у птахівництві. Під час тренінгу Ви дізнаєтеся про сучасні технології вирощування свійської птиці та цікаві тонкощі розрахунку прибутків у птахівництві.

Участь у тренінгу безкоштовна, кількість місць обмежена.

Ми приготували багато цікавого, тому швидше реєструйтесь

  • Участь у тренінгу  безкоштовна
  • Кількість місць обмежена.

 

Анкети приймаються до 18:00 6 березня  2021 року.

Учасники, які успішно завершать навчання в рамках тренінгу, отримають приємний бонус – можливість отримувати безкоштовні консультації протягом місяця з питань бізнес-планування.

З усіх питань участі звертайтеся за тел.:0973038395, 0675709057. Ел.пошта: poultryshool@gmail.com

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано