Полтавщина потрапила до “помаранчевої” зони карантину, – МОЗ

Дата: 17.03.2021 15:28
Кількість переглядів: 539

Фото без опису
За даними Міністерства охорони здоров’я, на 17 березня, Полтавську область віднесли до “помаранчевої” зони адаптивного карантину. Згідно з показниками, в області зросла кількість хворих на коронавірусну інфекцію – 94,9% від епідпорогу. Також зріс рівень госпіталізацій – нині він становить 45,2% (на 15 березня – фіксували 37,1%).
“Помаранчевий” – попереджувальний рівень, який свідчить про ускладнення епідемічної ситуації в регіоні, що може призвести до запровадження посилених обмежувальних протиепідемічних заходів.
На 17 березня, в області з початку карантину на коронавірусну інфекцію захворіли 49 166 жителів.
Варто зазначити, що до запровадження комісією ТЕБ і НС посилених обмежень, на Полтавщині продовжують діяти карантинні обмеження “жовтої” зони.
Як повідомив Міністр Кабінеу Міністрів Олег Немчінов, на території регіонів з “помаранчевим” рівнем запроваджуються посилені заходи контролю за дотриманням встановлених обмежувальних протиепідемічних заходів, готовності закладів охорони здоров’я до прийому хворих на COVID-19, виявлення та реєстрації осіб з підозрою на COVID-19. Рішення про запровадження посилених заходів мають прийняти регіональні комісії ТЕБ і НС. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано