ПРАЦІВНИКИ ТЕРЦЕНТРУ ОБСЛУГОВУВАЛИ МАТЯШІВЛЯН

Дата: 01.04.2021 09:43
Кількість переглядів: 1309

Фото без опису

31 березня працівники Гоголівського територіального центру працювали на виїзді у Матяшівці, де на базі старостату обслужили 12 осіб, а також допомогли трьом підопічним по господарству вдома, обрізавши та розпилявши у них на подвір’ях гілки дерев.

Це вже другий виїзд працівників терцентру в це село, днями вони побували також у Михайлівському старостаті та щойно облаштують приміщення для обслуговування громадян в Устивиці планується й виїзд і в це село.

  • Виїзні обслуговування громадян ми робимо і робитимемо надалі регулярними і комплексними, – розповідає про роботу територіального центру його директор Олексій Зінченко. - Це буде не просто надання послуг перукаря, а на місцях із людьми працюватиме медсестра, котра вимірює у них тиск, температуру, обстежує загальний стан, що дуже важливо особливо в період карантинних обмежень. Також у села виїздить працівник із комплексного обслуговування, який допомагає підопічним владнати їх побутові проблеми. Я дуже вдячний людям за те, що вони із розумінням ставляться до специфіки періоду поширення пандемії коронавірусної інфекції, принаймні до цього часу не було виявлено жодного бажаючого скористатися послугами, у котрого виявили ознаки ГРВІ чи грипу. У свою чергу працівники терцентру при наданні послуг громадянам дотримуються усіх карантинних вимог.
  • Загалом же за І квартал 2021 року  ми тричі виїздили обслуговувати громадян у села ТГ. При цьому нашими послугами скористалося 43 особи, вдома обслужили 18 підопічним.
  • Стосовно ж роботи терцентру взагалі, то наразі відділення соціальної допомоги вдома на постійній основі обслуговує 125 осіб, а відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги  за І квартал 2021 року обслужило 293 громадянина. Із них 274 особи похилого віку та 39 інвалідів.
  • Впевнений, що  вже невдовзі ми охопимо своєю турботою всіх мешканців громади, які потребують опіки і допомоги, та щиро сподіваюся на тісну співпрацю в цьому питанні зі старостами старостинських округів селищної ради.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано