Звернення виконавчого комітету Гоголівської селищної ради до громади

Дата: 02.04.2021 15:34
Кількість переглядів: 2624

Фото без опису

Шановна громадо!

Невдоволення групи мешканців Гоголевого кронуванням дерев у селищі вилилося у ряд неприємних подій, поміж яких приїзд  скандального блогера Антона Гури,  організацію ним безпідставних протестів проти голови селищної ради, а нині ще й збір підписів громадян за висловлення недовіри очільнику громади Володимиру Даценкові. При цьому, опоненти селищного голови не гребують розповсюджувати недостовірну інформацію, наприклад щодо закриття Устивицької школи, продажу землі тощо.

Закликаємо усіх мешканців Гоголівської ТГ не вестися на провокації, не вірити безглуздим чуткам, бути розважливими та приймати мудрі рішення. Наразі плани керівництва громади спрямовані лише на благоустрій населених пунктів громади, розбудову селищної ради, наповнення  її бюджету задля розвитку інфраструктури та соціальної сфери.

Хто сумнівається у тому, що кроновані каштани відновляться, завітайте в Устивицю і переконайтеся в тому. Надалі буде проводитися озеленення вулиць і парків Гоголевого та сіл громади. Головне працювати, намагатися зробити свій населений пункт привабливішим, а громаду розвинутою, бути дружними, не поширювати поміж людьми негатив і ворожнечу, вирішувати всі проблеми разом, бо ми – єдина громада.

Володимир Даценко працює селищним головою менше, ніж пів року, а громада змінилася до невпізнанності, охайності населених пунктів заздрять мешканці сусідніх громад, тож ніж вставляти палиці в колеса розвитку і розбудови, долучайтеся до цього процесу, і все нам вдасться!

Виконавчий комітет Гоголівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано