ДО УВАГИ ТВОРЧИХ І НЕБАЙДУЖИХ!

Дата: 05.04.2021 16:30
Кількість переглядів: 915

Фото без опису

Товариством з обмеженою відповідальністю «СЛМ Новини» спільно з Громадською організацією «Український Кризовий МедіаЦентр», у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) оголошено конкурс місцевих проєктів «Наша громада». Головна мета конкурсу – підтримати активні та дієві громади, розповісти на національному рівні про місцеві досягнення і зміни у селах та малих містах, показати успішні ініціативи та фінансово підтримати обрану громаду у реалізації проєкту. Учасниками конкурсу можуть стати дієві громади з населенням до 70 тисяч, які мають конкретний план дій та вміють організовувати команду однодумців. У рамках проєкту, громада може подати лише один проєкт в одному з таких напрямів: освіта, медицина, комунальна сфера, розвиток підприємництва, туризм, екологія, ініціативи для людей поважного віку, залучення молоді, лідерство жінок, культура, інклюзія, інше. Проєкт має втілювати важливу, актуальну, корисну місцеву ініціативу, яка сприятиме розвитку територіальної громади. Наступні вимоги до проєкту:

-  передбачення внеску громади або залучених нею партнерів у реалізацію проєкту не менше 20% від загальної вартості проєкту у формі: матеріалів та/або сировини, обладнання та/або послуг, фінансового, майнового, трудового внеску;

- проєкт повинен бути загальнодоступним для жителів громади;

- проєкт не передбачає виконання робіт з капітального та поточного ремонтів, заходів з енергозбереження в комунальних закладах, установах та підприємствах територіальної громади.

 Детальні умови участі у конкурсі (додаються) та анкета для заповнення доступна за посиланням: http://otg.fakty.com.ua. Крім заповненої анкети, учасник конкурсу повинен додати:

- фото-візитівку (що найкраще представляє учасника); відеопрезентацію проєкту громади (тривалістю до 1,5 хвилин);

- рішення відповідної територіальної громади про участь у конкурсі. Конкурс буде проходити у чотири етапи. Реєстрація учасників першого етапу конкурсу триватиме до 30 квітня 2021 року. ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ, ТОРГІВЛІ ТА ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ вул. Соборності, 45, м. Полтава, 36014, факс (+38 0532) 60-93-38, 56-12-43 E-mail: gue@adm-pl.gov.ua; Код ЄДРПОУ 02741539 02.04.2021 № 02.1-29/763 На № від Територіальні громади області (за списком) 2.

Четвертий етап конкурсу завершиться 27 вересня 2021 року, в рамках якого буде проходити фінальне оцінювання проєктів членами експертного журі. Переможцем конкурсу може бути лише одна громада. Розмір гранту на втілення проєкту громади становить 500 тис. грн. Оголошення переможця конкурсу відбудеться 30 вересня 2021 року о 18:45.під час урочистої події у студії ICTV, куди будуть запрошені представники громад-фіналістів та члени експертного журі.

Пропонуємо розглянути можливість подання заявки на конкурс.

Додаток: у ектронному вигляді:

https://rada.info/upload/users_files/21045018/2238f769f6751e39e4f3688fed052a19.docx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано