РОЗПОРЯДЖЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 13.04.2021 16:32
Кількість переглядів: 1673

Україна

Виконавчий комітет Гоголівської селищної ради

Миргородського району Полтавської області

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

«13» квітня 2021 року                    селище Гоголеве                          № 50

 

Про скликання позачергової десятої сесії 

Гоголівської селищної ради восьмого скликання

 

Відповідно до ст.ст.25,26,42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  та    враховуючи  прийняття Постанови  Кабінету Міністрів   України  від 11.03.2020 року №211 «Про  запобігання   поширенню   COVID-19, спричиненої  коронавірусом SARS-COV-2», враховуючи прийняття  Постанови  Кабінету  Міністрів  України    від 22.07.2020 року «Про  встановлення карантину  та запровадження   посилених  протиепідемічних  заходів на території із  значним поширенням гострої респіраторної  хвороби  COVID-19,  спричиненої коронавірусом SARS- COV-2», зі змінами:

 

І. Скликати позачергову десяту сесію Гоголівської селищної ради восьмого скликання  16  квітня  2021  року  о 10 год.  в приміщенні Гоголівського селищного будинку культури з дотриманням карантинних вимог. В зв’язку з погіршенням епідеміологічного стану на території громади сесію провести в закритому режимі.

 

   На розгляд сесії винести питання:

  1. Про затвердження Положення про оренду майна Гоголівської територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна.
  2. Про розгляд заяви Полтавської філії ПАТ «Укртелеком» щодо дострокового розірвання договору оренди нежитлового приміщення.
  3. Про виділення коштів на оплату 120 годин суспільно-корисних робіт Рибалці Олександру Борисовичу відповідно до постанови суду.
  4. Про розгляд листа КНП «Великобагачанський центр ПМСД» щодо передачі на баланс транспортного засобу OPEL COMBO.
  5. Про розгляд листа Відділу з питань державних соціальних допомог, субсидій, інших видів соціальної підтримки населення №1 Миргородської РДА щодо компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.
  6. Про затвердження Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Гоголівської селищної ради та її складу.
  7. Про розгляд заяви Ралко Я.С. щодо надання матеріальної допомоги на лікування як онкохворій.
  8. Про розгляд заяви Пилипенка В.С. щодо надання матеріальної допомоги на лікування як онкохворому.
  9. Про розгляд заяви Мереуци Н.П. щодо надання матеріальної допомоги на лікування.
  10. Про розгляд заяви Власенка В.С. щодо надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку з травмою.
  11. Про створення резервного фонду бюджету Гоголівської селищної ради та затвердження Положення про використання коштів резервного фонду.
  12. Про створення та використання місцевого матеріального резерву для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Гоголівській селищній раді.
  13. Про затвердження програми фітосанітарних заходів по ліквідації регульованих шкідливих організмів на території Гоголівської селищної ради на 2019-2023 роки.
  14. Про затвердження рішення виконавчого комітету №20 від 02.03.2021 року «Про розгляд заяви члена виконавчого комітету Лейка Володимира Олексійовича».
  15. Про затвердження рішення виконавчого комітету №21 від 02.03.2021 року «Про збільшення складу та чисельності виконавчого комітету Гоголівської селищної ради».
  16. Про затвердження рішення виконавчого комітету №46 від 02.04.2021 року «Про внесення змін до бюджету Гоголівської селищної ради на 2021 рік».
  17. Про розгляд заяви гр. Яременка Андрія Івановича   щодо вилучення земельної ділянки площею 0,06 га, що виділялась для городництва  в межах селища Гоголеве.
  18. Про розгляд заяви гр. Висоцького Віктора Васильовича    щодо вилучення земельної ділянки площею 0,07 га, що виділялась для городництва  в межах селища Гоголеве.
  19. Про розгляд заяви гр. Онупко Миколи Павловича    щодо вилучення земельної ділянки площею 0,06 га, що виділялась для городництва  в межах селища Гоголеве.
  20. Про розгляд заяви гр. Кладухіної  Марфи Гнатівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: с. Устивиця, вул. Котляревського, буд. 32.
  21. Про розгляд заяви гр. Пітки Зінаїди Миколаївни  про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: с. Марянське, вул. Комсомольська(Польова), буд. 31.
  22. Про розгляд заяви гр. Юрчука Дмитра Йосиповича та Кущ Ольги Павлівни  про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,10 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з метою передачі у спільну часткову власність  за адресою: селище Гоголеве, вул. Залізнодорожня, буд. 24.
  23. Про розгляд заяви гр. Смаги Алли Миколаївни  про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Гоголівської селищної ради.
  24. Про розгляд заяви гр. Рудика Олексія Васильовича  про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: с. Устивиця, вул. Гагаріна, буд.58.
  25. Про розгляд заяви гр. Рудик Наталії Андріївни  про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: с. Устивиця, вул. Гагаріна, буд.60.
  26. Про розгляд заяви гр. Гавриш Марини Сергіївни  щодо  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,2079 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: с. Устивиця, вул. Гагаріна, буд.58.
  27. Про розгляд заяви гр. Борідька Івана Петровича  щодо  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Устивиця, пров. Толстого.
  28. Про розгляд заяви гр. Оришич Надії Григорівни  щодо  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1670 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: с. Устивиця, вул. Набережна, буд.1.
  29. Про розгляд заяви гр. Городничого Ігоря Вікторовича   про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  30. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки комунальної власності зі зміною цільового призначення  площею 139,3922 га Гоголівській селищній раді на території Гоголівської селищної ради.
  31. Про розгляд заяви гр. Босого Іллі Павловича  щодо  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1600 га для ведення особистого селянського господарства в межах с. Матяшівка.
  32. Про розгляд заяви гр. Босого Іллі Павловича  щодо  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1900 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: с. Матяшівка, вул. Шевченка, буд. 32.
  33. Про розгляд заяви гр. Солода Петра Петровича    про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Устивиця, вул. Комарова, 98.
  34. Про розгляд заяви гр. Тарасенка Сергія Миколайовича  та Тарасенко Надії Іванівни  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та  передачі у спільну часткову власність  за адресою: село  Устивиця, пров. Коцюбинського, буд.7.
  35. Про розгляд заяви громадян  Осташова Володимира Васильовича, Осташової Алли Володимирівни та Осташової Ніни Олексіївни  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,15 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та  передачі у спільну часткову власність  за адресою: селище  Гоголеве, вул. Панаса Мирного, буд.41.
  36. Про розгляд заяви гр. Островерхого Станіслава Миколайовича   про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  37. Про розгляд заяви гр. Закладного Олега Олексійовича та Закладної Людмили Іванівни  , про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та  передачі у спільну часткову власність  за адресою: село  Устивиця, вул. Джерельна, буд.14.
  38. Про розгляд заяви гр. Кротенка Григорія Миколайовича  щодо  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 2,9553 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  39. Про розгляд заяви гр. Майби Альони Андріївни    про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,7238 га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  40. Про розгляд заяви гр. Онищенка Руслана Вікторовича   про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1,1 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Матяшівка, вул. Армійська, 281.
  41. Про розгляд заяви гр. Несена Артура Станіславовича   про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1,9800 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Устивиця,  вул. Гагаріна, 62д.
  42. Про розгляд заяви гр. Заріцької Марини Василівни  про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,46 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Матяшівка,  вул. Колгоспна, 52.
  43. Про розгляд заяви Гутарєва Владислава Сергійовича щодо внесення змін в координати земельної ділянки комунальної власності площею 0,7 га, кадастровий номер 5320255400:00:003:0262, в звязку з необхідністю встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами селища Гоголеве на території Гоголівської селищної ради.
  44. Про розгляд заяви гр. Рукас Наталії Іванівни  про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3,677 га для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки(паю) із земель, не наданих у користування селянському(фермерському) господарству «Вікторія» на території Гоголівської селищної ради.
  45. Про розгляд заяви гр. Рудича Олександра Вікторовича   про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3,677 га для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки(паю) із земель, не наданих у користування селянському(фермерському) господарству «Вікторія» на території Гоголівської селищної ради.
  46. Про розгляд заяви гр. Тур Тетяні Михайлівні   про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1,8000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Матяшівка,  вул. Колгоспна , 76.
  47. Про розгляд заяви гр. Дзябенко Алли Олександрівни   про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,9000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Матяшівка,  вул. Колгоспна , 103.
  48. Про розгляд заяви гр. Григи Тетяни Сергіївни та Лейко Лариси Іванівни   , про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та  передачі у спільну сумісну власність  за адресою: селище  Гоголеве, вул. Шевченка, буд.7.
  49. Про розгляд заяви гр. Дьорової Лариси Вікторівни   про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,7500 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Устивиця,  вул. Степова.
  50. Про повторний розгляд заяви гр. Юхименко Олени Миколаївни про надання дозволу на поділ земельної ділянки з кадастровим номером 5320285300:00:002:0254, площею 14,2331 га, та надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  51. Про повторний розгляд заяви гр. Усенка Максима Олександровича  про надання дозволу на поділ земельної ділянки з кадастровим номером 5320285300:00:002:0254, площею 14,2331 га, та надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  52. Про повторний розгляд заяви гр. Рябовол Інни Михайлівни  про надання дозволу на поділ земельної ділянки з кадастровим номером 5320285300:00:002:0254, площею 14,2331 га, та надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  53. Про повторний розгляд заяви гр. Маслівець Тетяни Пантелеймонівни  про надання дозволу на поділ земельної ділянки з кадастровим номером 5320285300:00:002:0254, площею 14,2331 га, та надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  54. Про повторний розгляд заяви гр. Ярової Олени Іванівни  про надання дозволу на поділ земельної ділянки з кадастровим номером 5320285300:00:002:0254, площею 14,2331 га, та надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  55. Про розгляд заяви гр. Білоус Валентини Іванівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,30 га для ведення особистого селянського господарства в межах селища Гоголеве.
  56. Про розгляд заяви гр. Ажажі Інни Юріївни, що звертається від імені малолітньої Ажажі Дарії Володимирівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства за межами села Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  57. Про розгляд заяви гр. Кивенка Вячеслава Миколайовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  58. Про розгляд заяви гр. Кивенко Ганни Григорівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  59. Про розгляд заяви гр. Івко Валентини Василівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1900  га для ведення особистого селянського господарства  в  межах  с. Матяшівка  на території Гоголівської селищної ради.
  60. Про розгляд заяви гр. Івко Нелі Іванівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради.
  61. Про розгляд заяви гр. Власенка Миколи Олексійовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  62. Про розгляд заяви гр. Трембач Тетяни Вікторівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  63. Про розгляд заяви гр. Трембача Григорія Івановича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  64. Про розгляд заяви гр. Комаренко Ганни Василівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  65. Про розгляд заяви гр. Журавля Сергія Івановича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  66. Про розгляд заяви гр. Сороки Марії Пилипівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  на території Гоголівської селищної ради.
  67. Про розгляд заяви гр. Духаніна Віталія Олеговича   про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  на території Гоголівської селищної ради.
  68. Про розгляд заяви гр. Слюсаря Олександра Володимировича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  на території Гоголівської селищної ради.
  69. Про розгляд заяви гр. Машківської Марії Михайлівни   про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  на території Гоголівської селищної ради.
  70. Про розгляд заяви гр. Ярмоленка Олександра Олександровича   про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів  на території Гоголівської селищної ради.
  71. Про розгляд заяви гр. Тригубенка Вячеслава Анатолійовича   про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  на території Гоголівської селищної ради.
  72. Про розгляд заяви гр. Омельяненка Юрія Петровича   про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  на території Гоголівської селищної ради.
  73. Про розгляд заяви гр. Годненко Аліни Миколаївни    про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  на території Гоголівської селищної ради.
  74. Про розгляд заяви гр. Лукаша Вадима Миколайовича    про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  на території Гоголівської селищної ради.
  75. Про розгляд заяви гр. Нукунанової Софії Інокентіївни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  на території Гоголівської селищної ради.
  76. Про розгляд заяви гр. Поліщука Володимира Леонідовича   про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,2000  га для ведення особистого селянського господарства  на території Гоголівської селищної ради.
  77. Про розгляд заяви гр. Поліщук Людмили Миколаївни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,2000  га для ведення особистого селянського господарства  на території Гоголівської селищної ради.
  78. Про розгляд заяви гр. Водяника Юрія Володимировича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  79. Про розгляд заяви гр. Водяник Світлани Іванівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  80. Про розгляд заяви гр. Водяника Володимира Миколайовича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  81. Про повторний розгляд заяви гр. Кокодзія Владислава Сергійовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Матяшівка на території Гоголівської селищної ради.
  82. Про повторний розгляд заяви гр. Смаги Володимира Ілліча  про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Матяшівка на території Гоголівської селищної ради.
  83. Про розгляд заяви гр. Проскури Івана Васильовича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства   на території Гоголівської селищної ради.
  84. Про розгляд заяви гр. Проскури Таїсії Іванівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства   на території Гоголівської селищної ради.
  85. Про розгляд заяви гр. Марусенко Зої Миколаївни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства   на території Гоголівської селищної ради.
  86. Про розгляд заяви гр. Тригубенка Анатолія Петровича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства   на території Гоголівської селищної ради.
  87. Про розгляд заяви гр. Мельченка Миколи Миколайовича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства   на території Гоголівської селищної ради.
  88. Про розгляд заяви гр. Мельченко Юлії Олександрівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства   на території Гоголівської селищної ради.
  89. Про розгляд заяви гр. Паршкової Ольги Михайлівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,5000  га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Матяшівка, вул. Армійська 270  .
  90. Про розгляд заяви гр. Середи Михайла Олексійовича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,5500  га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Матяшівка, вул. Поляхова, 6А . 
  91. Про розгляд заяви гр. Лейка Миколи Антоновича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,4500  га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Матяшівка, вул. Гоголя, 20А .
  92. Про розгляд заяви гр. Яремка Романа Володимировича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,6000  га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Матяшівка, вул. Поляхова, 5А . 
  93. Про розгляд заяви гр. Солоденка Ігоря Миколайовича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Матяшівка, вул. Колгоспна, 2А . 
  94. Про розгляд заяви гр. Стрєльнікової Вікторії Сергіївни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,4800  га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Матяшівка, вул. Гоголя, 65 .
  95. Про розгляд заяви гр. Герасименко Наталії Миколаївни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,4500  га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Матяшівка, вул. Колгоспна, 133 .
  96. Про розгляд заяви гр. Остапець Тамари Володимирівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,5000  га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Матяшівка, вул. Гоголя, 7А .
  97. Про розгляд заяви гр. Рощака  Дмитра Володимировича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради. 
  98. Про розгляд заяви гр. Даценко Ольги Петрівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради. 
  99. Про розгляд заяви гр. Рощак Наталії Михайлівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради. 
  100. Про розгляд заяви гр. Рощак Яни Володимирівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради. 
  101. Про розгляд заяви гр. Смаги Алли Миколаївни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради. 
  102. Про розгляд заяви гр. Сухоносова Валентина Володимировича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради. 
  103. Про розгляд заяви гр. Хоролець Ніни Олексіївни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства за адресою : с. Устивиця вул. Гагаріна, 58.
  104. Про розгляд заяви гр. Ралко Надії Іванівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,2000  га для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Устивиця, вул. Пушкіна,15.
  105. Про розгляд заяви гр. Пітки Зінаїди Миколаївни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,3000  га для ведення особистого селянського господарства в межах с. Марянське.
  106. Про розгляд заяви гр. Мечковської Валентини Василівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради. 
  107. Про розгляд заяви гр. Каравана Юрія Васильовича   про надання згоди на поділ земельної ділянки площею 257,6917 га, кадастровий номер 5320285300:00:002:0161, та дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди  орієнтовною площею 100,0000  га для городництва за межами с. Устивиця на території Гоголівської селищної ради. 
  108. Про звернення СФГ «Меркурій»  щодо  продовження дії договору оренди на земельну ділянку площею 60,2696 га, кадастровий номер 5320255400:00:002:0074 .
  109. Про розгляд заяви гр. Пітки Зінаїди Миколаївни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди  орієнтовною площею 0,2000  га для ведення особистого селянського господарства в межах с. Марянське .
  110. Про розгляд заяви гр. Олефіренко Яни Миколаївни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 1,5358  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради. 
  111. Про розгляд заяви гр. Гунц Катерини Миколаївни , що звертається від імені малолітньої Гунц Ірини Юріївни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства за межами села Устивиця на території Гоголівської селищної ради.
  112. Про розгляд заяви гр. Перепелиці Владлени Володимирівни  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради.
  113. Про розгляд заяви гр. Шпака Олександра Сергійовича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради. 
  114. Про розгляд заяви гр. Прокопенка Василя Григоровича  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0000  га для ведення особистого селянського господарства на території Гоголівської селищної ради. 
  115. Про розгляд заяв громадян.
  116. Про розгляд клопотання  голови СФГ «Вікторія» Рудича Олександра Вікторовича щодо передачі в постійне користування СФГ «Вікторія» земельних ділянок.
  117. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами населених пунктів на території Гоголівської селищної ради.
  118. Про розгляд заяви Даценка Анатолія Миколайовича щодо затвердження нормативно-грошової оцінки земельної ділянки  площею 3,021 га наданої в оренду гр. Даценку Анатолію Миколайовичу для рибогосподарських потреб за межами  с. Михайлівка на території Гоголівської селищної ради.
  119. Про розгляд заяви Миколаєнка Євгенія Олександровича щодо затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  сільськогосподарського призначення на умовах  оренди   площею 1,3 га для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Устивиця, провулок Ярмарковий, 2.
  120. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Гоголівської селищної ради для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 0,6000 га за адресою: селище Гоголеве, вул. Ради Європи, 1.
  121. Про звернення ТОВ «Гоголівський елеватор» щодо отримання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право земельного сервітуту, та заключити договір земельного сервітуту щодо  безперешкодного проїзду або проходу на земельну ділянку 5320255400:30:006:0236 в межах селища Гоголеве, вул. Ради Європи, 1.
  122. Про розгляд заяви Животовської Лариси Володимирівни  про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,3900 га  в межах с. Матяшівка, вул. Армійська, 323А.
  123. Про розгляд заяви Білоброва Павла Юрійовича  про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 1,3000 га  в межах с. Матяшівка, вул. Армійська, 194.
  124. Про розгляд заяви Герасименка Миколи Олександровича  про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,4000 га  в межах с. Матяшівка, вул. Армійська, 366.
  125. Про розгляд заяви Ковшевної Валентини Василівни  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 1,8800 га  в межах с. Матяшівка, вул. Армійська, 368.
  126. Про розгляд заяви гр. Кулумбегової Віри Григорівни  щодо вилучення земельної ділянки площею 0,05 га, що виділялась для городництва  в межах селища Гоголеве.

 

 

РІЗНЕ

 

ІІ. Організаційне  забезпечення  підготовки та проведення позачергової десятої сесії Гоголівської селищної ради восьмого скликання залишаю за собою.

 

 

Секретар селищної ради                                  підпис                  Людмила ПИСАРЕНКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано