СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЄКТ "МІЙ УРОЖАЙ-2020"

Дата: 05.05.2021 14:55
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

Шановні добродії!

Запрошуємо представників ваших громад зі старшої вікової категорії та їх сім’ї до участі в соціальному аграрному проєкті «МІЙ УРОЖАЙ-2020», ініційованому науково-технологічним центром «Агробіотех».

 

Проєкт «МІЙ УРОЖАЙ-2020» – це нагода для бабусь і дідусів розповісти про себе, про свої досягнення, самостійно або з допомогою сім’ї, сусідів, родичів чи соціальних працівників долучитися до світу сучасних цифрових технологій, довести, що їх досвід та досягнення можуть бути цікавими і тоді, коли йдеться про щоденну кропітку працю на землі. Проєкт також покликаний поширювати ідеї екологічного обробітку землі.


Нижче подано детальніший опис проєкту, у вкладеннях – анонси, які можна розмістити на веб-ресурсі громади або поширити серед найенергійніших представників вашої громади у вигляді усного чи друкованого повідомлення.

Про соціальний аграрний проєкт «МІЙ УРОЖАЙ-2020»

Соціальний аграрний проєкт «МІЙ УРОЖАЙ-2020», ініційований науково-технологічним центром «Агробіотех» має формат фотоконкурсу та проводиться у підтримку власників земельних ділянок, які власноруч вирощують овочі та фрукти і дбають про екологічність свого врожаю.


Більшість людей літнього віку через загрозу серйозних наслідків від інфікування коронавірусом попередній рік провели на відстані від своїх дітей та онуків. Деякі з них присвятили час усамітнення своїм садам та городам, однак через обмеження в спілкуванні не мали можливості поділитися з друзями та родичами радістю від отриманого врожаю. Проєкт «МІЙ УРОЖАЙ-2020» створений, аби дачники та селяни розповіли про свої минулорічні успіхи на землі.

Як взяти участь у проєкті ««МІЙ УРОЖАЙ-2020»?


До 15 травня 2021 року потрібно подати заявку на участь у конкурсі та додати не менше двох фотографій, на яких зображений учасник/учасниця і його/її урожай (рослини чи плоди рослинництва).

Заявку можна заповнити за посиланням https://is.gd/vezupu або надіслати запит на заявку на електронну адресу конкурсу 202000@i.ua

Хто може долучитися до проєкту?


До участі у проєкті запрошуються громадяни України старші за 50 років, які проживають на території України, за винятком районів проведення ООС та Автономної республіки Крим.

Закликаємо синів, дочок, онуків та онучок допомогти батькам, бабусям чи дідусям подати заявку та поділитися їх досягненнями у вирощуванні рослин! За згодою та від імені бабусь і дідусів заявку та фото можуть подати сусіди, родичі, соціальні працівники тощо.

Чи будуть призи?


Так! Розігруються 50 комплектів призів вартістю до 1000 гривень – для легшого догляду за рослинами саду та городу, які дозволять збільшити наступний урожай і зробити садовину та городину ще екологічнішою й кориснішою.

Всі умови участі в проєкті:

http://www.agrobiotech.com.ua/ua/sotsialniy-proekt-miy-urozhay-2020

Про організатора проєкту «МІЙ УРОЖАЙ-2020».
Міжвідомчий науково-технологічний центр «Агробіотех» НАН України та МОН України із 20-річною історією є винахідником та виробником високоефективних біологічних препаратів для стимуляції, захисту, живлення рослин (ТМ «Регоплант», «Стимпо» та інших).


Інші контакти для детальнішої інформації


http://agrobiotech.com.ua
fb.com/agrobiotech.ua
+38 (099) 154-1145+38 (098) 001-3010
202000@i.ua


Проєкт є соціально спрямованим, участь – безкоштовна.


Будемо раді співпраці з вашого боку та участі у конкурсі вашої громади!


З повагою,
організатори конкурсу «МІЙ УРОЖАЙ-2020».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано