ВІДБУВСЯ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА УСТИВИЦЬКОЇ ШКОЛИ. ВІДЕОЗАПИС КОНКУРСУ

Дата: 12.05.2021 15:56
Кількість переглядів: 1872


Фото без опису
12 травня в Устивицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради. До участі в конкурсі було допущено одну особу - в.о. директора Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Юрія Миколайовича Кальника.  До складу конкурсної комісії увійшли депутати селищної ради Людмила Писаренко (голова) та Ганна Сидоренко, заступник директора з навчально-виховної роботи Гоголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Роман Гавленко, заступник начальника відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Полтавській області Ангеліна Кушпіль та головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Полтавській області
Олександр Чорнобель.
Конкурсний відбір на посаду керівника закладу загальної середньої освіти проходив в чотири етапи:
І. Перевірка знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України "Про освіту", "Закону України "Про повну загальну середню освіту" та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти.
ІІ. Перевірка професійних компетентностей шляхом письмового вирішення ситуативного завдання.
ІІІ. Публічна презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.
IV. Підбиття підсумків та визначення переможця конкурсу на посаду директора Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради.
По завершенню першого етапу конкурсу конкурсна комісія провела підрахунок балів, які набрав претендент на заміщення вакантної посади та вирішила допустити Юрія Кальника, що набрав у письмовому тестуванні на знання законодавства України у сфері освіти достатню кількість балів,  до наступного етапу конкурсного відбору. Перевірку професійних компетентностей кандидат на посаду теж пройшов успішно та був допущений до третього етапу конкурсу. Так само успішно справився Юрій Кальник і з презентацією перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти і відповів на запитання членів конкурсної комісії.
За підсумками конкурсу конкурсна комісія вирішила рекомендувати селищному голові кандидатуру Юрія Кальника на посаду директора Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради.
Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради, затвердженого рішенням восьмої  позачергової сесії восьмого скликання від 19.03.2021року, велася відеофіксація конкурсного відбору.

Відеозапис конкурсу ви можете переглянути, перейшовши за посиланням:

https://youtu.be/6_0u5inavgY


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано