ОСТАННІ ДЗВОНИКИ В УСТИВИЦЬКІЙ ТА ГОГОЛІВСЬКІЙ ШКОЛАХ

Дата: 31.05.2021 11:50
Кількість переглядів: 1223

Фото без описуУ нашій громаді настала трепетна пора прощання останніх дзвоників та випускних у школах. Для цьогорічних одинадцятикласників Устивиці та Гоголевого шкільні дзвоники пролунали востаннє. Вчорашні учні в урочистій обстановці попрощалися зі своїм другим рідним домом – школою, де, мов одна мить, промайнули одинадцять незабутніх років, де вчителі щодня щедро ділилися з ними  найціннішим у світі скарбом – знаннями. 

У суботу  останній дзвоник пролунав для устивицьких школярів, 9 із них вирушили зі шкільного порогу  у самостійне доросле життя, а в понеділок  у Гоголівській ЗОШ І-ІІІ ступенів провели 14-ьох випускників 11 класу.

Випускників, їх батьків, всіх школярів,  вчителів зі святом останнього дзвоника вітали заступник селищного голови Лариса Онищенко, працівники відділу освіти Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради, директори шкіл, батьки випускників. Свята видалися яскравими, багатими на щирі слова вітань і побажань і дзвінкі пісні. Вони, без сумніву, залишаться у памяті випускників на все життя, як і неповторні  і незабутні шкільні роки.

Хай щастить вам, випускники-2021, на довгій  і плідній життєвій ниві!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано