ВІТАННЯ ГОГОЛІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2021 08:53
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

Дорогі діти, шановні батьки Гоголівської громади!

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу Гоголівської селищної ради, від себе особисто щиро вітаю вас зі світлим і радісним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішкаи дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо гідних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Гоголівської громади й усієї  України.

Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

З повагою Володимир ДАЦЕНКО,

Гоголівський селищний голова.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано