В УСТИВИЦІ ПРОВЕЛИ СУБОТНИК

Дата: 07.06.2021 14:37
Кількість переглядів: 1094

Фото без описуМинулої суботи, 5 червня, о 9 годині, як і планувалося, в Устивиці на місці колишнього готелю розпочалася толока, на яку прибули мешканці прилеглих вулиць, працівники апарату Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради на чолі з очільником громади Володимиром Даценком  та його першим заступником Ларисою Онищенко, депутати селищної ради Ганна Сидоренко, Іван Усик та Наталія Лутай, директор КомСГП «Джерело» Анатолій Штрикуль, небайдужі устивляни. Прикро, що цю корисну для села акцію проігнорував депутат Анатолій Бужин. Працювали згуртовано, тому й зробити вдалося чимало. Директор «Джерела» залучив до участі в толоці бригаду найманих робітників у їх вихідний день, які разом із начальником земельного відділу Виконавчого комітету Олександром Борідьком  випилювали  чагарники, селищний голова, Віктор Бабенко, староста села Артем Вільховий та працівник благоустрою Максим Даценко косили траву й бур’яни, славне жіноцтво стягало гілля та вантажило його на причіп. Депутат селищної ради Ганна Сидоренко особливо відзначила учасників толоки Віру Гавриш, Тетяну Радченко та її онука Руслана, Ніну Пчельнік, Марію Огребу, Світлану Шиян, Валентину Харасайло, висловила щиру вдячність Анатолію Штрикулю за активну організаційну роботу, Тетяні Бабенко  за смачну кашу, якою пригостили всіх учасників суботника,  керівництву громади за залучення устивлян до доброї справи, усім односельцям, хто пожертвував погожим літнім вихідним днем задля благоустрою рідного села. Велику роботу виконали напередодні Ольга Огреба та Світлана Шиян, посортувавши сміття на стихійних сміттєзвалищах. Щира їм за це вдячність!

Між іншим, серед непотребу на сміттєзвалищах був знайдений договір мешканця Устивиці із газовим господарством. Тож пам’ятайте: про ваші злочини проти села та екології завжди розповість вами ж викинуте сміття. Чи не простіше так не ганьбитися?

До речі, земельну ділянку, на якій свого часу знаходився готель, можливо виділити бажаючим лише під забудову. Хочеться вірити, що невдовзі вона матиме дбайливого господаря і всі в Устивиці назавжди забудуть про чагарники та стихійні сміттєзвалища в цьому місці.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано