ВІДБУЛАСЯ СХОДКА У МИХАЙЛІВЦІ

Дата: 07.06.2021 16:04
Кількість переглядів: 1198

Сьогодні у Михайлівці відбулася сходка, на якій були присутні Гоголівський селищний голова Володимир Даценко, його перший заступник Лариса Онищенко, депутати селищної ради Едуард Різун, Наталія Пилипенко, Світлана Коляда та Наталія Вовк. Громадян хвилює вирубка дерев, яка проходить на узбіччях доріг. Займається нею наймана ФОПом бригада, яка має всі необхідні дозвільні документи. ФОП же й продає дрова зі спиляних дерев та забезпечує ними громадян пільгових категорій.  На зустріч прибув еколог, була створена комісія. По Михайлівці складено 2 акти і наявні 2 ордери на випилювання сухостою і чагарників. Тож  громадяни можуть не хвилюватися, бо всі виконувані роботи є цілком законними.

Наступним болючим для мешканців Михайлівського старостату є питання встановлення на його території Інтернету. Людям пояснили, що наразі всі угоди  укладаються через електронні системи. Законом передбачені відсотки орендної плати за місця установки антен.

Депутат Едуард Різун запропонував голові громади, щоб один день у тиждень у Михайлівському старостаті працювали робітники благоустрою.  Очільник підтримав цю пропозицію.

Ще одна проблема  - закриття ФАПу у Мар’янському. Раніше головний лікар КНП «Великобагачанський центр ПМСД» Валентина Хан обіцяла, що щочетверга у село виїздитиме сімейний лікар Гоголівської АЗПСМ, однак у минулий четвер лікар не приїхав, а у п’ятницю без попередження керівників громади  вивезли все майно. Робота ФАПу у Мар’янському залежить лише від головного лікаря ПМСД, а не від керівництва Гоголівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано