МАТЯШІВКА ВІДСВЯТКУВАЛА ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 29.06.2021 09:17
Кількість переглядів: 1298

 

Фото без опису26 червня у Матяшівці відсвяткували День села. Завдяки  майстерності організаторів та учасників святкування , воно вдалося на славу. Присутніх вразила виставка народних майстрів, де можна було знайти і гарні вишиті речі, й шедеври лозоплетіння, і вироби із бісеру. Причому, оформлена виставка була із великою любов’ю до народного мистецтва та з повагою до  авторів виставкових екземплярів. Нікого не залишила байдужим  фотозона, де міг сфотографуватися на згадку кожен бажаючий.

Дітвора залюбки користувалася послугами майстрів аквагриму та портретистки.

Матяшівлян та гостей села із головним святом  сільської громади  привітав Гоголівський селищний голова Володимир Даценко, до слів вітань і побажань приєдналися провідний спеціаліст відділу культури і туризму виконавчого комітету  Гоголівської селищної ради Світлана Каплун та староста села Лариса Раківненко. Селищному голові вручили запашний коровай, а далі до справи взялися вмілі артисти. Звучали чарівні пісні у виконанні вокального аматорського ансамблю «Живиця», солістів Костянтина Шияна і Бориса Олійника, дуету подружжя Шиянів, дитячого хлоп’ячого тріо, троїстих музики, юної солістки Софії Середи - полтавської гості, гостя з Устивиці Сергія Теличка, а запальними танцями присутні на святі мали змогу  помилуватися завдяки майстерним балюківським танцюристкам, котрі прибули на концерт, щоб урізноманітнити його програму, зробити її жвавішою і яскравішою. Матяшівська громада та гості свята щиро дякують усім артистам за їх творчість, покликану дарувати людям радість. А організатори свята висловлюють подяку спонсорам  - керівництву ТОВ «Білагро», ПА «Агроінвест» та місцевим підприємцям.

 Після концертної програми на всіх охочих чекали щедрі столи зі смачним кулішем, дітей – солодкий стіл, а всіх активних - святкова дискотека.

Перший у громаді День села вдався на славу, приніс море позивних емоцій усім, хто був його учасником, глядачем чи хоча б чув про нього схвальні відгуки очевидців. Сподіваємося, що наступні Дні села у Гоголівській громаді пройдуть не менш успішно, тому із нетерпінням на них чекаємо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано