ВРУЧИЛИ АТЕСТАТИ УСТИВИЦЬКИМ ВИПУСКНИКАМ

Дата: 30.06.2021 15:38
Кількість переглядів: 1248

Фото без опису

30 червня відбулося урочисте вручення атестатів цьогорічним випускникам Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів. На останньому шкільному зібранні випускників-2021, крім них самих, були присутні їх батьки, директор школи Юрій Кальник, класний керівник Світлана Пчельнік. Директор навчального закладу, класний керівник, родичі випускників Ольга Карпенко та Наталія Дорогавцева побажали юним легких і рівних життєвих доріг, успіхів в усіх добрих починаннях, прохали не забувати свою рідну школу та пам'ятати, що їм тут завжди раді.

А випускниці Наталії Штефанко, крім атестата, вручили ще й диплом  про зайняте нею  І місце у Всеукраїнському конкурсі "Змагаймось за нове життя!", присвяченому 150-річчю з дня народження Лесі Українки. Її вчителька української мови і літератури Світлана Григорівна Пчельнік отримала Подяку за підготовку школярки до участі у престижному конкурсі. А всі випускники, їх вчителі і батьки мали цього дня гарний настрій, адже молодь вирушила у самостійне життя, котре у всіх має скластися вдало, цікаво і щасливо. Смуток від розлуки зі шкільними друзями і вчителями згасав при згадці, що у школі завжди чекають на своїх колишніх вихованців, тож сьогоднішнє прощання із навчальним закладом - умовне, попереду ще безліч відвідин рідної школи і приємних зустрічей із наставниками та друзями, котрі продовжують здобувати загальну середню освіту.

Директор  школи Юрій Кальник дякує за багаторічну співпрацю батькам випускників, вчителям, самим учням і бажає всім  гарного літнього відпочинку і втілення у життя всіх заповітних мрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано