ГОГОЛІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ ОТРИМАЛА НОВИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС

Дата: 07.07.2021 15:00
Кількість переглядів: 1353

Фото без опису

7 липня школам Полтавщини передали 18 закуплених для них автобусів, в тому числі один спеціалізований – для перевезення осіб, що пересуваються на інвалідних візках.

Для цього у 2021 році в області спрямували кошти державного бюджету в обсязі 17, 8 млн. грн. на придбання шкільних автобусів на умовах співфінансування з місцевих бюджетів.

Дістався новий шкільний автобус і опорному закладу «Гоголівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради. Начальник відділу освіти Євгеній Коніщев від себе особисто, від педагогів громади, учнів та їх батьків щиро дякує за сприяння у придбанні  потрібного для організації та проведення навчально-виховного процесу у громаді транспортного засобу депутатові Полтавської обласної ради Олегові Діденку та, звісно, голові Гоголівської селищної ради Володимирові Даценку.

В урочистостях з нагоди передачі шкільних автобусів взяли участь голови Полтавської ОДА та облради Олег Синєгубов і Олександр Біленький, директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Віта Ковальська, депутати місцевих рад різних рівнів, представники органів місцевого самоврядування. Для Гоголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів автобус отримував директор навчального закладу Валерій Левченко.

Варто зазначити, що в поточному році в рамках реалізації обласної програми «Розвиток освітнього простору» на 2021-2025 роки заплановано придбання  для шкіл Полтавщини ще 10 шкільних автобусів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

.
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано