Шановні мешканці Гоголівської громади!

Дата: 13.07.2021 15:19
Кількість переглядів: 1715

Фото без опису

Із настанням спеки в населених пунктах громади, особливо в Гоголевому,  склалася складна ситуація з постачанням користувачам питної води. Причина цього - використання громадянами питної води для поливу дворових і прибудинкових територій та зелених насаджень. Нагадуємо вам, що на території Гоголівської селищної ради  користувачам подається лише питна ( з артезіанських свердловин) вода, використання якої  Наказом міністерства житлового комунальної власності № 190 від 27.06.2008 року для поливу дворових і прибудинкових територій та зелених насаджень, а також інших витрат води для утримання будинків, без засобів обліку не допускається.

Застерігаємо вас і від самовільного користування системами централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення -  за відсутності договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення із виконавцем комунальної послуги, а також у випадку порушення споживачами умов укладеного між сторонами договору.

Шановні мешканці Гоголевого!

НГВУ "Полтаванафтогаз" докладає максимум зусиль для того, аби забезпечити вас питною водою: постійно проводить заміну насосів, які вийшли з ладу через безперервне їх використання. Наразі буде поставлено вже четвертий насос. Крім того, придбано два нові дороговартісні насоси, але допоки мешканці селища не припинять поливати питною водою свої присадибні ділянки, в експлуатацію вони введені не будуть. 

Тож шановні земляки!

Дбайте  про комфорт власних родин та своїх односельців,  дотримуючись вимог чинного законодавства. Питна вода – це щоденна потреба кожного з нас, тож потурбуймося про те, аби всі ми були з нею. Використовуймо питну воду раціонально!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано