В Одесі проходить XVІ Український муніципальний форум

Дата: 27.07.2021 19:29
Кількість переглядів: 1263


Фото без опису

Асоціація міст України проводить 27-29 липня 2021 року в Одесі XVІ Український муніципальний форум.

XVІ Форум традиційно збере прихильників муніципального руху для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування.

Український муніципальний форум щороку стає майданчиком для дискусій та вироблення спільної позиції органів державної влади і Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, децентралізації, відкритого врядування, підтримки економічного розвитку громад, енергозбереження та реформування ЖКГ тощо.

Учасниками XVІ Форуму стали голови громад, депутати місцевих рад, представники центральних органів державної влади, парламентарі. Серед закордонних гостей АМУ - Генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Андреас Кіфер, спеціальний уповноважений уряду Німеччини з питань реформ у галузях урядування та децентралізації в Україні Ґеорґ Мільбрадт, а також представники партнерських асоціацій місцевого самоврядування з інших країн, міжнародні експерти.

Програма Форуму передбачає три тематичні дні:

27 липня – День місцевої демократії та відкритого врядування: проводиться в рамках проєкту Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи «Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні».

28 липня - День енергоефективності: проводиться за підтримки проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні, що впроваджується «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням уряду Німеччини.

29 липня  - День Діалогу: Сталий місцевий соціально-економічний розвиток: проводиться в рамках проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та співпрацю», який впроваджується Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

У Форумі бере участь Гоголівський селищний голова Володимир Даценко,який після повернення додому обіцяє поділитися враженнями від заходу із земляками. Інформація буде надана на офіійному сайті громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано