РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОГОЛІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ПРО СКЛИКАННЯ ПОЗАЧЕРГОВОЇ ЧОТИРНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 06.08.2021 17:01
Кількість переглядів: 1253

Фото без опису

Україна

Виконавчий комітет Гоголівської селищної ради

Миргородського району Полтавської області

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

«06» серпня 2021 року                  селище Гоголеве                                 № 111

 

Про скликання позачергової чотирнадцятої сесії 

Гоголівської селищної ради восьмого скликання

 

        Відповідно до ст.ст.25, 26, 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  та    враховуючи  прийняття Постанови  Кабінету Міністрів   України  від 11.03.2020 року № 211 «Про  запобігання   поширенню   COVID-19, спричиненої  коронавірусом SARS-COV-2»,  враховуючи прийняття  Постанови  Кабінету  Міністрів  України    від 22.07.2020 року «Про  встановлення карантину  та запровадження   посилених  протиепідемічних  заходів на території із  значним поширенням гострої респіраторної  хвороби  COVID-19,  спричиненої коронавірусом SARS- COV-2»,  зі  змінами,

 

І. Скликати позачергову чотирнадцяту сесію Гоголівської селищної ради восьмого скликання 10 серпня 2021 року  о 09  год.  ранку  в приміщенні Матяшівського сільського будинку культури в закритому режимі з дотриманням карантинних вимог.

 

ІІ.Загальному  відділу  виконавчого комітету селищної ради (Ветушко Л.І.) :

 

  • за годину до початку роботи сесії забезпечити вологе прибирання приміщення, столів    та    крісел із дезінфікуючими засобами;
  • депутатам селищної ради   при   їх реєстрації та працівникам виконавчого комітету обробити руки дезинфікуючим засобом та перевірити наявність засобів індивідуального захисту (маски) у кожного з присутніх;
  • організувати безконтактне вимірювання температури тіла. В разі виявлення підвищеної температури тіла, особу направити до   сімейного лікаря Гоголівської АЗПСМ;
  • в сесійній залі рекомендувати присутнім розміститися відповідно санітарних норм з дотриманням дистанції.

 

   На розгляд сесії винести наступні питання:

  1. Про затвердження порядку денного позачергової чотирнадцятої сесії восьмого скликання.
  2. Про затвердження Положення про квартирний облік при виконавчому комітеті Гоголівської селищної ради.
  3. Про схвалення проєкту на обласний конкурс розвитку територіальних громад Полтавської області «Нова комунальна техніка – якісні послуги для населення Гоголівської громади».
  4. Про делегування повноважень у сфері містобудування та архітектури.
  5. Про ліквідацію юридичної особи «Михайлівська загальноосвітня школа 1 ступеня виконавчого комітету Гоголівської селищної ради Миргородського району Полтавської області.
  6. Про створення опорного закладу «Гоголівська гімназія Гоголівської селищної ради» та філії «Матяшівська гімназія» опорного закладу «Гоголівська гімназія Гоголівської селищної ради».
  7. Про зміну типу та перейменування Устивицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів виконавчого комітету Гоголівської селищної ради Миргородського району Полтавської області та реорганізація шляхом приєднання Устивицького закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Ромашка» виконавчого комітету Гоголівської селищної ради Миргородського району Полтавської області.             
  8. Про укладення договору позички нерухомого майна з правом користування з ГУНП в Полтавській області
  9. Про укладення договору оренди нерухомого майна з філією – Полтавським обласним управлінням АТ «Ощадбанк».
  10. Про включення обєкта нерухомості в Перелік першого типу.
  11. Про надання дозволу Ком СГП «Джерело» приймати рішення та встановлювати порядок відчуження, списання та надання в оренду майна підприємства.
  12. Про розгляд листа Полтавської дирекції регіональної філії «Південна залізниця АТ «Укрзалізниці» щодо виділення в поточному році додаткових коштів для погашення заборгованості по компенсації за пільгове перевезення окремих категорій громадян залізничним транспортом.
  13. Про розгляд листа Відділення поліції №3 Миргородського районного відділу поліції ГУНП в Полтавській області щодо внесення змін до «Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Гоголівської об’єднаної територіальної громади на 2020-2024 роки» та виділення коштів для забезпечення поліцейських офіцерів громад паливно-мастильними матеріалами.
  14. Про розгляд листа КНП «Великобагачанський центр ПМСД» Великобагачанської селищної ради щодо надання субвенції для придбання циркуляторного насосу та комплектуючих до нього.
  15. Про розгляд листа КНП «Великобагачанський центр ПМСД» Великобагачанської селищної ради щодо надання субвенції для забезпечення норм та вимог у сфері техногенної та пожежної безпеки.
  16. Про розгляд листа КНП «Великобагачанський центр ПМСД» Великобагачанської селищної ради щодо надання субвенції на реабілітаційні заходи особи з інвалідністю.
  17. Про відшкодування витрат на реабілітаційні заходи особи з інвалідністю.
  18. Про розгляд заяви Бойко Алли Сергіївни щодо надання матеріальної допомоги на засоби реабілітації для онкохворого ---.
  19. Про розгляд листа КНП «Великобагачанський центр ПМСД» Великобагачанської селищної ради щодо надання субвенції для придбання шаф медичних.
  20. Про розгляд листа КНП «Великобагачанський центр ПМСД» Великобагачанської селищної ради щодо надання субвенції для забезпечення інваліда І групи --------., жителя с. Михайлівка, лікувальним харчуванням.
  21. Про розгляд заяви ------щодо надання матеріальної допомоги на лікування.
  22. Про розгляд заяви --- щодо надання матеріальної допомоги на лікування.
  23. Про розгляд заяви --- щодо надання матеріальної допомоги на лікування.
  24. Про розгляд заяви --- щодо надання матеріальної допомоги на лікування.
  25. Про розгляд заяви --- щодо надання матеріальної допомоги на лікування.
  26. Про затвердження актів приймання-передачі майна.
  27. Про внесення змін до бюджету Гоголівської селищної ради на 2021 рік.
  28. Про розгляд клопотання гр. Вітренко Надії  Борисівни щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га в межах    с. Устивиця, вул. Сорочинська.
  29. Про розгляд клопотання гр. Івко Валентини Василівни щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,19 га в межах селища Гоголеве.
  30. Про розгляд клопотання гр. Бабенка Тараса Вікторовича щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,3500 га в межах с. Устивиця, пров. Городній,2.
  31. Про розгляд клопотання гр. Журавля Юрія Сергійовича щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,20000 га в межах с. Устивиця, вул. Сорочинська,76.
  32. Про розгляд клопотання гр. Станкевича Олександра Станіславовича щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га в межах с. Марянське, вул. Польова,64.
  33. Про розгляд клопотання гр. Середи Михайла Олексійовича  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,5500 га в межах с. Матяшівка, вул. Поляхова,6А.
  34. Про розгляд клопотання гр. Солоденка Ігоря Миколайовича  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га в межах с. Матяшівка, вул. Колгоспна,2А.
  35. Про розгляд клопотання гр. Лейка Миколи Антоновича  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,4500 га в межах с. Матяшівка, вул. Гоголя,20А.
  36. Про розгляд клопотання гр. Герасименко Наталії Миколаївни  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,4500 га в межах с. Матяшівка, вул. Колгоспна,133.
  37. Про розгляд клопотання гр. Остапець Тамари Володимирівни  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,5000 га в межах с. Матяшівка, вул. Гоголя,7А.
  38. Про розгляд клопотання гр. Паршкової Ольги Михайлівни  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,5000 га в межах с. Матяшівка, вул. Армійська,270.
  39. Про розгляд клопотання гр. Шияна Василя Івановича  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 1,3000 га в межах с. Устивиця, вул. Комарова.
  40. Про розгляд клопотання гр. Марюти Любові Михайлівни   щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,9604 га за межами селища Гоголеве.
  41. Про розгляд клопотання гр. Місеври Миколи Олексійовича  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,4800 га в межах с. Устивиця, вул. Комарова.
  42. Про розгляд клопотання гр. Ралка Григорія Яковича щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,6497 га за межами с. Устивиця.
  43. Про розгляд клопотання гр. Шапрана Віталія Павловича щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 1,5000 га за межами с. Михайлівка.
  44. Про розгляд клопотання гр. Бабенка Віктора Івановича щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва площею 0,12 га в межах с. Устивиця, пров. Слави.
  45. Про розгляд клопотання гр. Гречко Поліни Михайлівни щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва площею 0,12 га в межах с. Устивиця, вул. Козацька, 25.
  46. Про розгляд клопотання гр. Пчельнік Ніни Семенівни щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва площею 0,0700 га в межах с. Устивиця, вул. Ювілейна, 13.
  47. Про розгляд клопотання гр. Ноздратенка Петра Івановича  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,7934 га за межами с. Устивиця.
  48. Про розгляд клопотання гр. Мищенка Антона Васильовича щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 1,0000 га за межами с. Устивиця.
  49. Про розгляд клопотання гр. Харасайло Вікторії Анатоліївни щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 1,0000 га за межами с. Устивиця.
  50. Про розгляд клопотання гр. Насвіт Любові Григорівни  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства площею 2,9600 га за межами с. Устивиця.
  51. Про розгляд клопотання гр. Семуки Максима Сергійовича  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства площею 2,9600 га за межами с. Устивиця.
  52. Про розгляд клопотання гр. Кисляченка Миколи Олексійовича  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства площею 2,9600 га за межами с. Устивиця.
  53. Про розгляд клопотання гр. Романенко Раїси Володимирівни  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства площею 2,9600 га за межами с. Устивиця.
  54. Про розгляд клопотання гр. Гавриш Яни Миколаївни  щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства площею 2,9600 га за межами с. Устивиця.
  55. Про розгляд клопотання гр. Ербен Станіслава Миколайовича щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби  площею 0,12  га в межах с. Устивиця, вул. Набережна.
  56. Про розгляд клопотання гр. Олефір Марії Миколаївни щодо затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  площею 0,7451  га за межами с. Матяшівка.
  57. Про розгляд клопотання гр. Каленіченка Юрія Івановича  щодо затвердження технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  площею 0,1500  га за адресою: селище Гоголеве, вул. Залізнодорожня, 84А.
  58. Про розгляд клопотання гр. Братік Марії Михайлівни  щодо затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  площею 0,1500  га за адресою: селище Гоголеве, вул. Б. Хмельницького, 6.
  59. Про розгляд клопотання гр. Перетятька Олексія Григоровича  щодо затвердження технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для ведення особистого селянського господарства площею 0,7000  га за межами с. Устивиця.
  60. Про розгляд клопотання гр. Лисенка Василя Павловича  щодо затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  площею 0,0250  га за адресою: село Устивиця, вул. Центральна, 34.
  61. Про розгляд клопотання гр. Довгаль Ганни Іванівни  щодо затвердження технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,0700  га за адресою: с. Устивиця, вул.Сорочинська,42.
  62. Про розгляд клопотання гр. Довгаль Ганни Іванівни  щодо затвердження технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500  га за адресою: с. Устивиця, пров. Михайлівський,15.
  63. Про розгляд клопотання гр. Марина Євгенія Олександровича  щодо затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  площею 1,3383  га за межами с. Устивиця.
  64. Про розгляд клопотання гр. Кавієва Сергія Зіяфовича щодо надання в оренду земельної ділянки площею 0,15 га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: селище Гоголеве, вул. Нафтовиків, буд.11.
  65. Про розгляд клопотання гр. Сердюкова Юрія Юрійовича  щодо затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  площею 0,6100  га за адресою: с. Устивиця, вул. Гагаріна, 45и.
  66. Про розгляд клопотання гр. Сердюкова Олега Юрійовича  щодо затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  площею 1,0000  га за адресою: с. Устивиця, пров. Толстого, 78.
  67. Про розгляд клопотання гр. Сердюкової Ярини Вадимівни  щодо затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  площею 0,8500  га за адресою: с. Устивиця, вул. Степова.
  68. Про розгляд клопотання гр. Кладухіна Миколи Васильовича   щодо затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  площею 0,2039  га за адресою: с. Устивиця, вул. Котляревського, 32.
  69. Про розгляд клопотання гр. Штрикуля Анатолія Сергійовича   щодо надання Ком СГП «Джерело» земельннх ділянок на праві постійного користування площею 5,7589 га кадастровий номер 5320285300:00:005:1185 , та площею 14,2331 га кадастровий номер 5320285300:00:002:0254.
  70. Про розгляд депутатських запитів та звернень.

 

РІЗНЕ

 

 

ІІІ. Організаційне  забезпечення  підготовки та проведення позачергової чотирнадцятої сесії Гоголівської селищної ради восьмого скликання  залишаю за собою.

 

 

Селищний голова                 (підпис)                           Володимир ДАЦЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано