ХТО ВИРІШИВ ЗДАТИ В МЕТАЛОБРУХТ ЄМНІСТЬ ДЛЯ НАПУВАННЯ УСТИВИЦЬКИХ КОРІВ?

Дата: 13.08.2021 19:34
Кількість переглядів: 2209

Фото без опису

В Устивиці знову не минулося без місцевої сенсації. Звісно, для когось непересічна новина видалася навіть нецікавою,  а інших устивлян вона тим часом зачепила за живе.

 Та про все по рядку.  12 серпня близько 20-ї години до старости Устивицького старостату зателефонував місцевий мешканець, котрий повідомив про те, що біля містка на рівчаку, де доять і напувають корів, відбуваються незрозумілі події за участю скупників металобрухту.  Артем Вільховий за кілька хвилин вже був на місці події, де виявив двох мешканців Устивиці та вже згаданих скупників металобрухту. Останні різали велику ємність, призначену для напування худоби. Як заявили обидва присутні місцеві жителі, всьому, що відбувалося,  передувала сходка власників корів ( 40 осіб), на якій вирішили здати корито для напування худоби в металобрухт, а виручені кошти розділити між усіма господарями корів.  Староста, відчувши недобре, викликав поліцейських, за рекомендацією яких, вилучений метал домовився  передати  на зберігання в Ком СГП «Джерело», аж до вирішення проблемного питання в законній площині. І недаремно влада втрутилася у перебіг згаданої події, адже вже наступного дня як до старости села, так і Гоголівського селищного голови зверталися обурені власники корів із запитанням, навіщо вирізали ємність для напування худоби.  Тож, скільки власників корів були присутні на сходці?  До речі, поліцейські взяли пояснення старости села та все тих же активних жителів Устивиці.

А тим часом у селі ж відразу пустили чутку про те, що все описане вище неподобство  робилося з відома селищної влади, котра насправді про вирізання корита дізналася вже по факту.  Шановні устивляни-власники корів, думку яких не спитали перед тим, як вирізати ємність для напування худоби, зрозуміло, що з вами не поділилися б і коштами, вилученими за металобрухт, ви можете звернутися за роз’ясненнями і справедливістю до присутніх на місці продажу корита на металобрухт місцевих мешканців Володимира Шегути та Сергія Бакланова, а керівництво громади повідомляє про те, що розрізаний метал на законних засадах наразі знаходиться на території Ком СГП «Джерело», і про його долю буде повідомлено додатково на офіційному сайті Гоголівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано