ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ, ДЕПУТАТІВ ТА ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 21.08.2021 12:25
Кількість переглядів: 671

Фото без опису

Шановні жителі Гоголівської громади!          

Щиро вітаємо вас із двома великими державними святами – Днем Прапора України та 30-ю річницею Незалежності нашої держави!

Ці дати втілюють в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. І саме прапор став символом незалежності, слави і відродження України. Під синьо-жовтим  знаменом наш народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. І сьогодні сучасні воїни-герої захищають цілісність держави під небесно-пшеничними стягами!

День Незалежності в серцях українців став символом самоствердження, відчуття волі та суверенності. Ми відстояли своє право продовжувати творити історію державності.

Усі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують українській дух, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та Незалежності.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, достатку, сімейного затишку, успіхів у справах та починаннях. А перемога у нашій боротьбі знову принесе спокій і мир. Нехай у серцях завжди палає вогонь до праці і дій задля щасливого майбутнього нашої  громади і України!

Зі святами вас, дорогі земляки!

З повагою селищний голова Володимир Даценко, депутатський корпус та виконавчий комітет Гоголівської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано