У МИХАЙЛІВЦІ ВИРУВАЛО СВЯТО СІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 23.08.2021 11:49
Кількість переглядів: 1380

Фото без опису

21 серпня, у суботу, у Михайлівці святкували День села: готували наїдки і напої, варили кашу, прикрашали сільський будинок культури, зустрічали гостей із сусідніх населених пунктів громади – загалом, було гамірно, весело, хоча й трішки метушливо. Та це лише до тієї пори, доки час не наблизився до початку урочистостей і святкового концерту. Людей, варто зазначити, зібралося чимало. Це при тому, що День Михайлівки святкували одночасно із традиційними суботніми розвагами на Сорочинському ярмарку, що вирував зовсім поряд. Тож михайлівці, вочевидь, надали перевагу головному святу  своєї сільської громади, і зовсім про це не пошкодували, адже концертна програма вдалася на славу. Для цього постаралися аматори Гоголівського будинку культури, Матяшівського СБК і, звичайно ж, артисти Михайлівського клубного закладу. Звучали пісні, жарти і вітання. Із Днем села михайлівців вітали Гоголівський селищний голова Володимир Даценко та сільський староста В’ячеслав Рубан, артисти ж невтомно дарували прекрасні і майстерно виконані концертні номери, ювілярам, захисникам України, іменинникам, подружнім парам – не минули нікого, виконали пісні на всі смаки, кожного присутнього нагородили гарним настроєм.

На всіх прибулих на свято чекала виставка українського народного вбрання, зі смаком облаштована світлиця – прибрана, яскрава, затишна, яку ніби викинуло у сьогодення з глибин історії  на потужній святковій  хвилі. Дітвора влаштувала змагання із настільних ігор і щиро тим тішилася.  В казані умлівала каша, чекаючи на завершення концерту. Вдалася вона на славу і по праву  зайняла головне місце на святковому столі, на якому рум’яніли запашні короваї, різноманітні страви, до приготування котрих доклали рук вмілі михайлівські господині. Щедре застілля допомогли організувати спонсори свята – директор ТОВ «Великобагачанський комбікормовий завод» Ігор Діденко, голови селянських фермерських господарств «Ніка», «Гермес», «Юліана», «Оксана». Всіляко сприяв в організації святкування Дня села депутат Гоголівської селищної ради Едуард Різун. Спільними зусиллями влаштували для мешканців Михайлівки незабутнє свято, що покликане об’єднати, згуртувати сільську родину-громаду.  Щира вдячність кожному артисту, меценату, організатору за те, що не пошкодували часу, зусиль  і таланту для того, аби  подарувати сільським трудівникам приємний і змістовний відпочинок!

Увечері на молодь та всіх шанувальників активного дозвілля чекала яскрава дискотека. Святкували довго і весело, щоб запам’яталося на цілий рік, який, сподіваємося, видасться вдалим для Михайлівки і її мешканців, яким ми щиро зичимо міцного здоров’я,  злагоди у родинах, достатку в оселях та спокою і радості в душах. Будьте щасливі, михайлівці, нехай Бог береже вас від бід і тривог та дарує  всім добро і мир!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано