9 ВЕРЕСНЯ В ОДЕСІ ВІДБУВСЯ ДРУГИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ "РЕФОРМА СИСТЕМИ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ"

Дата: 10.09.2021 18:20
Кількість переглядів: 1713

 

9 вересня 2021 року в Одесі за участі Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета і Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка відбувся регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування».

Захід проходив в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі за ініціативи Першої леді Олени Зеленської та у співпраці з Міністерством охорони здоров’я, Міністерством економіки, Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГО «Національна асоціація громадського харчування», Одеською обласною державною адміністрацією та Одеською міською радою 

 У заході було обговорено питання щодо впровадження та контролю нових норм харчування, публічних закупівель, проєктного підходу до переобладнання закладів освіти тощо. 

Крім того, під час практичної панелі команда ГО «Національна асоціація громадського харчування» продемонструвала можливості сучасного технологічного процесу: за 45 хвилин приготували обід в асортименті з шести страв для 700 людей – учасників форуму, а також презентували «дорожню карту» переходу на нові стандарти приготування.
Учасниками форуму були представники п’яти областей – Одеської, Полтавської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської: голови територіальних громад, керівники органів управління освітою територіальних громад тощо. У заході взяли участь Гоголівський селищний голова Володимир Даценко та його перший заступник Лариса Онищенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано