ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!

Дата: 29.09.2021 12:01
Кількість переглядів: 503

Фото без опису

Відповідно до ст. 265 Податкового кодексу України № 2755-VI від 2 грудня 2010 року, податок на майно складається з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, плати за землю.

Нагадуємо: за нерухомість доведеться заплатити  власникам об’єктів житлової або/та нежитлової нерухомості, базою оподаткування є загальна площа об’єкта житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його часток.

За транспортний податок сплачують фізичні особи, які мають зареєстровані в Україні власні легкові автомобілі, з року випуску яких минуло не більше 5 років( включно) та середньоринкова вартість яких становить понад 375 розмірів  мінімальної заробітної плати.

Земельний податок сплачують власники земельних ділянок, земельних часток( паїв) та землекористувачі. Нарахування  проводяться за місцезнаходженням земельної ділянки.

Пам’ятайте: демократичний розвиток країни передбачає ефективне функціонування територіальних громад, здатних вирішувати питання самоврядного розвитку. Тка здатність потребує відповідного фінансового забезпечення, що реалізується через формування доходів місцевих бюджетів, першорядне місце в якому займає податок на майно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано