ЗІ СВЯТОМ ВАС, ДОРОГІ ВЧИТЕЛІ!

Дата: 01.10.2021 11:39
Кількість переглядів: 715

    Фото без опису

 Дорогі освітяни Гоголівської селищної ради

             та ветерани  педагогічної ниви!

                      Щиро вітаємо вас із професійним святом!

 

Відзначення Дня вчителя вже давно стало знаком всенародної шани та вдячності тим, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

Це свято вшановує інтелект, професіоналізм, людяність, щирість душі та безмежну любов до дитини, яку ви супроводжуєте з перших її кроків до зрілості. Навіть випускаючи своїх учнів у дорослий світ, ви назавжди залишаєтесь з ними, і ваша наука, ваш досвід, ваша любов підтримують дорослих уже людей протягом усього життя.

Напередодні Дня вчителя  хочеться відзначити за сумлінну і плідну працю, високу професійну майстерність та вагомий внесок у справу виховання і навчання школярів директора ОЗ «Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Романа Гавленка та вчителів Людмилу Каленіченко, Сергія Совгирю, Володимира Драчевського, Валентину Шаяхметову, Світлану Лисенко, Ганну Свічкар, Оксану Марусенко, Наталію Цись, бібліотекаря наталію Лейко та працівників Наталію Івко, Оксану Пономаренко і Тетяну Вільхову; директора Матяшівської школи Олександра Колодного та вчителів навчального закладу Світлану Колодну, Наталію Щербак, Сергія Паламарчука, Ірину Глущенко, Олександру Канівець, Наталію Ігнатченко, Ніну Живенко, Олександра Кропивку; директора Устивицької ЗОШ Юрія Кальника та його колег-учителів Аллу Островерху, Ольгу Островерху, Ірину Щербак, Галину Стельмах, Любов Насвіт, Світлану Кальник та Віру Баранську.

Дозвольте, шановні освітяни та ветерани педагогічної ниви, побажати вам міцного здоров'я, щастя, оптимізму. Нехай у ваших оселях панує добро і достаток, у душах – тепло і щедрість, творчість і наснага. Висловлюємо вам велику вдячність за працю, мужність, самовідданість і талант. Миру і злагоди вам і  дорогим вам людям!

Зі святом вас, дорогі вчителі!

 

З повагою селищний голова Володимир Даценко, депутати та колектив виконавчого комітету Гоголівської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано