ВІТАННЯ ВЧИТЕЛЯМ ТА ВЕТЕРАНАМ УСТИВИЦЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 01.10.2021 11:46
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

Шановні колеги-вчителі, педагоги -ветерани Устивицької школи!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем вчителя!

Ви обрали одну з найскладніших і найвідповідальнішихих професій. Від вашого професіоналізму і любові до своєї професії залежить майбутнє нашої країни, адже саме ви даєте знання дітям, які невдовзі будуватимуть нову Україну, виховуєте патріотів нашої держави. Ваші знання, мудрість, досвід і терпіння допомогли виростити не одне покоління добрих, чесних і справедливих людей.

Я впевнений, щоденна, повна самовіддачі, праця кожного вчителя неодмінно відгукнеться вдячністю в дитячих серцях, які відкрили для себе дивовижний і багатогранний світ знань.

Особливо у святковий день хочу привітати ветеранів педагогічної ниви, які присвятили свою трудову діяльність нашому навчальному закладу. Із професійним святом вас, дорогі Любове Павлівно та Валерію Олександровичу Білоусови, Ігоре Миколайовичу та Людмило Володимирівно Ващенки, Тамаро Пилипівно Василенко, Надіє Григорівно Оришич, Тетяно Іванівно Зінченко, Лідіє Павлівно Липай, Ольго Михайлівно Прокофієва, Віро Борисівно Тур, Ніно Іванівно Деркач, Ніно Петрівно Котенко, Маріє Петрівно Харасайло, Людмило Петрівно Лейко, Віро Михайлівно та Петре Павловичу Волошини,  Степане  Івановичу Сергієнко, Вікторе Володимировичу Петренко, Володимире Вікторовичу Галанов, Василю Павловичу Лисенко! Ви – історія нашої школи, наша гордість і приклад для наслідування!

Щиро бажаю вам успіхів у вашій благородній справі, розумних і талановитих учнів. Нехай ваша праця приносить вам якомога більше радості та задоволення. Здоров’я вам, щастя, благополуччя в родинах, невичерпної енергії та оптимізму.

Зі святом!

З великою повагою Юрій КАЛЬНИК, директор Устивицької  ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано