ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО ПАРТНЕРСТВО В УТРИМАННІ КНП "ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ"

Дата: 17.11.2021 08:32
Кількість переглядів: 1645

На минулому тижні відбулася зустріч голови Миргородської районної ради Наталії Гирки, першого заступника голови Миргородської РДА Віталія  Дяківнича з головами Великобагачанської та Білоцерківської громад Сергієм Горбанем та Іваном Лещенком, т.в.о.  Гоголівського селищного голови на час його відпустки Людмилою Писаренко і заступником головного лікаря КНП «Великобагачанська центральна лікарня» Світланою Боженко, на якій обговорили перспективне партнерство територіальних громад  з питання фінансової підтримки  КНП «Великобагачанська центральна лікарня» на 2022 рік. Заклад в результаті  адмінреформи за вимогами законодавства був переданий у власність Великобагачанській селищній раді, однак продовжує надавати послуги мешканцям всіх громад колишнього Великобагачанського району. Оскільки фінансує КНП винятково Великобагачанська селищна рада, коштів на його утримання  обмаль.  Тож на згаданій зустрічі сторони домовлялися про партнерство у фінансовій підтримці  лікарні, про що й був підписаний Меморандум, згідно якого громади вирішили створити робочу групу у складі фахівців громад та КНП «Великобагачанська центральна лікарня» для підготовки договору про співробітництво зі спільного фінансування медичного закладу на 2022 рік та підготовку програм місцевих рад з даного питання

Зазначимо, що пропонується фінансовий внесок громади розрахувати пропорційно її населенню. Медичний заклад надав розрахунок потреби в коштах для ознайомлення депутатам міцевих рад.  Питання фінансової підтримки лікарні буде розглянуто на сесіях місцевих рад, де  депутати і приймуть остаточні рішення.

Сподіваємося, що мешканці нашої громади й надалі отримуватимуть кваліфіковану лікарську допомогу у КНП «Великобагачанська ЦЛ».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано