ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ ДО ЇЇ МЕШКАНЦІВ З НАГОДИ ДНЯ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ

Дата: 19.11.2021 12:29
Кількість переглядів: 664

Фото без опису

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ  ГОГОЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

21 листопада в Україні відзначають День Гідності і Свободи.

Це день вшанування тих подій в історії нашої держави, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе, це свято зі сльозами на очах.

В підвалині української державності – і століття боротьби наших предків, і символізована  титанічна робота великих просвітителів народного духу, а також  сама незламна і нескорена душа українського народу.

.«Євромайдан» об’єднав весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності нашої держави, її розвитку в європейському співтоваристві, захисту демократичних цінностей, боротьбі за людську та національну гідність громадян України. 

Хочу висловити велику вдячність тим, хто у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Низький уклін тим бійцям, які під час проведення антитерористичної операції продемонстрували усьому світу, що здатні захистити державу, зберегти життя мирних громадян, які потерпають від свавілля терористів. Щира подяка всім, хто долучився до волонтерської діяльності.

Від щирого серця бажаю усім нам добра, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього підростаючого покоління!

З повагою, Гоголівський селищний голова Володимир ДАЦЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано