ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТІВ, ЧЛЕНІВ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ТА СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ

Дата: 26.11.2021 09:30
Кількість переглядів: 497

Фото без описуШановні земляки!

27 листопада, у День пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій, ми вшановуємо тих співвітчизників, хто став жертвою комуністичного режиму і прийняв мученицьку голодну смерть.

Ми  пам’ятаємо і сумуємо  за мільйонами знищених штучним голодом наших земляків. Геноцид став трагедією нашого народу, причиною ув’язнення багатьох українців. Масштаби голодомору можна прирівняти до числа загиблих людей у час Другої світової війни.  Цей день –  спільний біль, обов’язок пам’ятати, берегти пам’ять про загиблих у ті голодні часи.

Спільною молитвою вшануймо усіх жертв голодоморів, запалімо свічу пам’яті у власній оселі та у своїй душі! Ми маємо усвідомити, щоб цього не сталося більше з нашими дітьми, внуками, нашими правнуками повинні берегти нашу державу, бути єдиними у творенні нашої України, твердими та свідомими у своєму виборі.

Висловлюємо співчуття нащадкам, родинам загиблих. Нехай Господь Бог прийме їхні душі до Царства Божого, а нас укріпить у вірі, надії, любові.

Схилімо голови в глибокій жалобі і запалімо свічки пам’яті за тими, хто загинув голодною смертю, став жертвою репресій тоталітарного режиму. Збережімо мир та злагоду в соборній незалежній Україні, за яку боролися наші діди-прадіди!

 

 Депутати, члени виконавчого комітету та селищний голова Гоголівської селищної ради Володимир Даценко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано