Результати роботи фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області за минулий тиждень

Дата: 12.01.2022 09:39
Кількість переглядів: 257

 

 

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області здійснюють контролю за виконанням обмежень, визначених постановою КМУ від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним погіршенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом» та постановами Головного державного санітарного лікаря України.

Спільно із органами влади та місцевого самоврядування, Національної  поліції щоденно проводять перевірки суб’єктів господарювання, які працюють у сфері торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, громадського харчування,  закладах освіти та інших об’єктах.

У період з 03.01.2022 р. по 09.01.2022 р. фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області перевірили 159 об’єктів.

Порушення протиепідемічних вимог  встановили  на 6 – (3 %). Надали  6 приписів (пропозицій), склали  2 протоколи  про адміністративне правопорушення.

Зокрема перевірили:

78 об’єкти торгівлі продовольчими товарами (окрім ринків), порушення встановили на 3 об’єктах (3%). За недотримання вимог протиепідемічних заходів надали 3 рекомендації.

52 об’єкти торгівлі непродовольчими товарами, на 2 встановили порушення (3%). Надали 2 рекомендації. Склали 1 протокол про адмінправопорушення.

18 закладів громадського харчування, порушення протиепідемічних заходів не встановили.

4 перукарні та салонів краси, порушення протиепідемічних вимог встановили на 1 об’єкті (25%). За недотримання вимог протиепідемічних заходів склали 1 протокол про адмінправопорушення.

7 аптек, оптик, порушення протиепідемічних вимог не встановили.

Вкотре закликаємо не порушувати карантинні обмеження! Не сподівайтеся, що перевірки і рейди вас не торкнуться! Будьте свідомими!

 

За матеріалами Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано