Звернення голови райдержадміністрації Віктора Іваненко з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 14:03
Кількість переглядів: 586

 

 

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців!

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

 

Кожного року 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день, 33 роки тому, було завершено виведення радянських військ з території Афганістану. Так закінчилася неоголошена війна, яка тривала майже десятиліття.

У тихій жалобі схиляємо голови перед світлою пам’яттю співвітчизниківбойових побратимів, воїнів, які не повернулися на рідну землю. Висловлюємо слова щирої вдячності і поваги тим, хто пройшов через випробування війни, здолав тяжкі військові будні і відчув, що таке війна.

Багато хто з воїнів-інтернаціоналістів продовжує виконувати свій військовий обов’язок, відстоюючи суверенітет нашої держави на Сході. Сьогодні Україні знову як ніколи потрібні ваш безцінний досвід і моральні якості, активна громадянська позиція та професіоналізм. Завдяки вашим знанням військової справи і досвіду ми обов’язково переможемо!

Нехай доля буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів.

Честь вам і слава!

 

З повагою,

Віктор Іваненко

голова Миргородської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано