ГОГОЛІВСЬКА ГРОМАДА ПРИЙМАЄ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

Дата: 15.03.2022 14:49
Кількість переглядів: 1185

Фото без описуЖодна людина ніколи не буде готовою до того, що може раптом втратити домівку, як не були готові до цього українці на Харківщині, Київщині, Сумщині та інших областях, де зараз проходять бойові дії, де сотні будівель зруйновано російськими снарядами. Їм довелося залишити все і, фактично, почати життя з чистого аркушу.
Наша громада одна з тих, хто приймає вимушених переселенців, котрі виїхали із зон активних бойових дій, які переїхали сюди, ховаючись від бомбардувань і ракетних обстрілів. 
На сьогодні в нашій громаді знайшли прихисток близько 400 тимчасово переміщених осіб, з них близько сотні дітей, які й надалі продовжують прибувати. Переважна більшість з них – це друзі, рідні, знайомі для яких знайти житло не було проблемою. Але є ті, що в нашій громаді вперше, і для них гостинно відчинили свої двері Устивицька гімназія, ОЗ "Гоголівська ЗОШ І – ІІІ ст.", Гоголівський ЗДО "Веселка", де вони отримують гаряче трьохразове харчування, необхідні речі. Гоголівська селищна рада  повністю облаштовує їх побут, намагається надати все, чого вони потребують. 
В селах громади створені пункти збору гуманітарної допомоги. За час функціонування таких пунктів, вдалося зібрати усе необхідне для допомоги вимушено переміщеним особам, а саме: продукти харчування, консервація, одяг, постіль, миючі засоби, ліки, засоби першої необхідності для дітей та дорослих. Небайдужі громадяни надають житло переміщеним особам. 
Дякуємо усім, хто підтримує активну громадянську позицію, допомагаючи біженцям з інших областей. Разом - ми сила!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано