ПРОВЕЛИ ПЕРЕДВЕЛИКОДНІЙ СУБОТНИК

Дата: 15.04.2022 20:36
Кількість переглядів: 1676

Фото без опису

Навести до Великодня лад у хаті та на обійсті - добра традиція українців. Аби не зрадити їй, сьогодні, 15 квітня, працівники благоустрою та Ком СГП "Джерела", відділів Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради, закладів культури, освіти та медицини провели передвеликодній суботник у Гоголевому. Учасники толоки дружно і завзято прибирали у липовому парку, в усіх громадських місцях центральтної садиби. Вигребли і вивезли торішнє листя, сухе гілля та сміття, побілили бордюри та дерева. Завершальним акордом доброї і корисної справи стало висаджування біля нової будівлі АЗПСМ та базарної площі молодих дубків та берізок. Тож у Гоголевому та в Устивиці вже готові зустрічати Великдень, тепер на наступному тижні варто докласти максимум зусиль, щоб навести лад у Матяшівці та селах Михайлівського старостату. До речі, михайлівці вже приступили до роботи і до ідеального порядку у селі недалеко.

Висловлюємо велику подяку керівникам фермерських господарств Григорію Сергійовичу Хану, Михайлові Миколайовичу Костенку та Олександру Васильовичу Катруші за наданий транспорт для вивезення сміття.

Дякуємо всім учасникам суботника за плідну роботу! Разом ми не тільки переможемо ворога, а й прикрасимо нашу рідну Україну!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано