ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ "ДЖУРА"!

Дата: 10.05.2022 16:46
Кількість переглядів: 1037

Фото без опису

Війна принесла велике горе на нашу землю, зламала долі багатьом нашим співвітчизникам. Особливо негативний відбиток залишило пережите свідками жахів війни,  побачене наяву, по телебаченю та в соцмережах на психіці дітей. Тому наразі вони потребують емоційної та психологічної підтримки.

З метою відволікти наших юних земляків від породженого війною негативу керівництво Гоголівської селищної ради звернулося  до Гончаренко центру м. Миргород з пропозицією провести у нашій громаді дитячо-юнацьку військово-патріотичну  гру на відкритій місцевості «Джура» та залучити до неї дітей шкільного віку, їх батьків, всіх охочих мешканців громади, особливо внутрішньо переміщених осіб. Цікава гра має допомогти у подоланні стресу, згуртувати та здружити молодь громади.

Керівництво Гончаренко  центру охоче підтримало дану ініціативу, громаду відвідав його представник, який спільно з селищним головою, старостою села Устивиця та директором Устивицької гімназії визначили місце проведення гри.

Гра відбудеться у пятницю, 13 травня, об 11.00 годині у ліску біля рівця  в Устивиці.

Просимо вчителів фізичного виховання, директорів навчальних закладів громади сформувати команди, вказавши в заявці прізвище, імя та по батькові учасника, а також рік народження ( для розподілу учасників за віковими групами). 

Заявки для участі у грі «Джура» потрібно подати до 17.00 години 12 травня Віталію Анатолійовичу Вільховому (0990578563).

Можливе підвезення учасників гри з усіх населених пунктів громади.

По завершенню гри на всіх учасників чекатиме смачний козацький  куліш та запашний чай.

Долучайтеся до улюбленої гри юних патріотів! Буде дуже цікаво!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано