Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)

Дата: 14.06.2022 10:05
Кількість переглядів: 2542

Фото без опису

Шановні мешканці громади! 

Запрошуємо Вас стати учасником ініціативи з впровадження нових технологій у сільському господарстві та підвищення продуктивності і якості сільськогосподарської продукції.  

Метою цієї ініціативи є аналіз практичних потреб виробників сільськогосподарської продукції та їх підтримка у вдосконаленні процесів виробництва, запровадженні кращих практик, підвищенні прибутковості, впровадженні SMART технологій, покращенні безпечності та якості продукції. Ініціатива впроваджується Програмою з аграрного і сільського розвитку (АГРО) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

Запрошуємо до участі в програмі як дрібних виробників, представлених ОСГ та фермерськими господарствами, так і  малі та середні агрокомпанії. 

Для участі у Програмі усі зацікавлені представники громади мають заповнити опитувальник до 15.06.2022: https://forms.gle/nK6XmAaJXaJUSQay8

Метою програми АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано