U24.GOV.UA - ПЛАТФОРМА ДЛЯ ЗБОРУ КОШТІВ НА ПІДТРИМКУ УКРАЇНИ

Дата: 30.06.2022 16:25
Кількість переглядів: 226

 

Фото без опису

Уряд  запустив u24.gov.ua - платформу для збору коштів на підтримку України в межах глобального проекту United24, який ініціював Президент України Володимир Зеленський:

"Кожна людина у світі може зробити пожертву й допомогти Україні боротися за нашу свободу. Ми хочемо об’єднати світ навколо підтримки нашої держави. Простих людей, благодійні фонди, міжнародні компанії, лідерів думок в усьому світі.

Створення платформи необхідне також, аби продемонструвати максимальну прозорість і відкритість щодо використання зібраних коштів: куди та кому вони спрямовуються. Національний банк звітуватиме щодня про збір коштів. Всі міністерства будуть представляти громадськості свої звіти про те, на що саме були спрямовані кошти. Компанія «Делойт» в Україні, яка є частиною міжнародної мережі Deloitte, перевірятиме звітність міністерств і гарантуватиме прозорість роботи платформи.

Ми передбачаємо, що кошти будуть розподілені за трьома основними напрямками. Перше — це оборона та розмінування. Друге — це гуманітарна та медична допомога, а також допомога дітям. Третє — це відбудова України. Відновлення об’єктів критичної інфраструктури, доріг, мостів, шкіл та лікарень; відновлення електро-, водопостачання та зв’язку".

Більше інформації можна дізнатися на Порталі UNITED24 https://u24.gov.ua/uk.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано