Створено обласний штаб щодо сприяння збиранню зернових культур та проведенню комплексу осінньо-польових робіт у 2022 році

Дата: 15.07.2022 11:11
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

 

3 метою своєчасного та якісного збирання ранніх зернових культур та комплексу осінньо-польових робіт у 2022 році розпорядженням Полтавської обласної військової адміністраціі № 156 від 01.07.2022 «Про затвердження складу обласного штабу щодо сприяння збиранню зернових культур та проведенню комплексу осінньо-польових робіт у 2022" створено обласний штаб.

Для ознайомлення і використання в роботі та доведення даної інформацїі до  виробників направляємо Вам організаційні заходи щодо збиранню ранніх зернових культур та проведенню комплексу осінньо-польових робіт у 2021 році, які затверджені на засіданні обласного штабу (протокол N 1 від 08.07.2022).

На виконання організаційних заходів додатково інформуємо про наступне.

Для переміщення  автотранспорту i сільськогосподарської техніки, яка задіяна на проведенні збиральних робіт, спеціальні дозволи не видаються.

Маршрути переміщенння автотранспорту та сільськогосподарської техніки місцевого значення в комендантську годину та безпосередньо польові роботи погоджуеться з органами місцевого самоврядування шляхом ïx інформування через чат- групи.

Фото без описуПереміщення автотранспорту i сільськогосподарської техніки підприємствами та фермерськими господарствами здійснюеться відповідно до шляхового листа, оформленого відповідно до вимог, з обов’язковим зазначенням виду робіт та місця ïx проведення. Водій транспортного засобу зобов’язаний при собі мати паспорт громадянина України, довідку з місця роботи із зазначенням особистих даних та назвою виконуваних робіт в господарстві. Довідка завіряється печаткою підприємства та підписом керівника.

Особистим селянським господарствам для переміщення автотранспорту i сільськогосподарської техніки, яка задіяна на проведенні збиральних робіт в комендантську годину довідка видається керівником територіальної громади. Довідка завіряється печаткою територіальної громади та підписом керівника.

3 метою недопущення конфліктної ситуації при перетинанні блок-постів i роботі в полі під час комендантської години, територіальні громади зобов’язані своєчасно  повідомляти підрозділи територіальної оборони, які розміщенні на території громади,  про здійснення таких робіт та пересування транспорту, зокрема сільськогосподарської техніки та вантажного транспорту із збіжжям.

Пересування негабаритної техніки шляхами державного значення відбувається відповідно дo Правил дорожнього pyxy та наступних вимог, а саме, керівник господарства особисто інформує чергового патрульної служби за номером телефону 067-1570592 про планове переміщення. В повідомленні зазначаеться назва підприємства, назва та номер транспортного засобу, особисті дані водія, час та напрямок pyxy.

Роботу елеваторів та хлібоприймальних пунктів в нічний час слід організувати таким чинoм, щоб перезмінка відбувалася до настання комендантської години тa після її завершення. Пункти прийому урожаю мають бути обладнані сховищами та іншими засобами для використання під час повітряної тривоги.

Bci працівники задіяіні в польових роботах а також співробітники елеваторів в обов‘язковому порядку повинні мати при собі документ, що засвідчує особу.

 

 

Додаток: протокол рішення обласного штабу від 08.07.2022 року.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано