77% батьків школярів громади - за онлайн навчання

Дата: 28.07.2022 08:49
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

Наразі всіх українських вчителів, школярів та їх батьків хвилює питання, як діти навчатимуться у 2022-2023 навчальному році, який розпочнеться невдовзі – 1 вересня. Онлайн чи офлайн навчання чекає на них у період воєнного часу?

19 липня відбулася нарада керівників закладів освіти Гоголівської селищної ради, на якій розглядали питання про визначення типу  навчання школярів навчальних закладів громади з 1 вересня 2022 року. На зібранні ухвалили рішення дати доручення вчителям дізнатися думку батьків школярів щодо визначення  типу навчання їх дітей ( онлайн чи офлайн) з 1 вересня цього року.

З інформації, наданої адміністраціями закладів освіти Гоголівської громади після опитування батьків учнів, стало відомо, що 77% із них підтримали онлайн навчання, а 23% - офлайн.

Сьогодні ще зарано робити остаточні висновки, щодо того, як навчатимуться діти в новому навчальному році, адже ситуація в Україні постійно змінюється. Тож чекатимемо на рішення керівництва різних рівнів, які, безумовно, врахують думку батьків школярів з цього приводу.

Життя і безпека людей, а особливо дітей – понад усе, так само, як понад усе для нас Україна. Тримаймося і вірмо в перемогу! Слава Україні!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано