ВІТАЄМО МЕШКАНЦІВ МАР'ЯНСЬКОГО З ДНЕМ СЕЛА!

Дата: 30.07.2022 10:31
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

Шановні мешканці та гості Гоголівської громади!

До цього року у нашій громаді ми мали чудову традицію – відзначати Дні сіл усіх населених пунктів. Вони вже давно стали головними святами сільських громад, до яких старанно готувалися всі: працівники культури, органів місцевого самоврядування, закладів освіти, аграрії, підприємці. А самі святкові дні надовго запамятовувалися всім дзвінкими піснями, веселими танцями, конкурсами, яскравими виставками робіт місцевих  майстрів прикладного мистецтва, смачною кашею та активним спілкуванням односельців.

На жаль, 2022 рік увінчаний не найприємнішими подіями як  в Україні, так і в Гоголівській громаді – жорстока війна, розпочата проти нашого народу росією, руйнує українські міста і села, нищить наших співвітчизників як захисників України, так і цивільне населення.

Наразі не до веселих святкувань, але наші працьовиті, талановиті і щедрі земляки заслуговують на те, аби їх щиро привітали у Дні сіл та побажали єдиного і найбільш очікуваного – перемоги над ворогом та мирного неба над головою.

В останню суботу липня День села святкувало Марянське – маленьке село із великою історією та чарівною природою. Це село, його верби, ставок, старий дуб – очевидці перебування у цих місцях великого Кобзаря. Мешканці Марянського завжди були відмінними хліборобами, Трудівниками з великої літери, обдарованими співаками і гумористами, людьми простими і гостинними, справедливими і вимогливими  до себе та інших.

Очільник Гоголівської селищної ради Володимир Даценко, депутати, виконавчий комітет щиро вітають мешканців і гостей Марянського, внутрішньо переміщених осіб, які знайшли  тимчасовий прихисток у цьому населеному пункті  з багатою історією, чудовими людьми і чарівною природою, із Днем села!

Дорогі земляки!

Зичимо кожному з вас міцного здоровя, родинного затишку, достатку. Нехай у ваших оселях лунає дитячий сміх та задушевні пісні, завжди буде хліб і до хліба, мир і злагода. Хай оминають вашу сільську громаду лихі звістки, горе та негода. Нехай якнайшвидше наша рідна Україна переможе ворога і ця мить  стане днем відродження нашої держави, нашої громади і вашого гарного давнього села.

Хоча нині ми не можемо гучно відсвяткувати День Марянського, та ми можемо пригадати, як це робили в попередні роки і уявити, як відзначимо День Перемоги та іменини рідного села у мирній незалежній Україні. І зазвучать пісні за щедро накритим столом, і загуде від танців земля, і помянемо всіх, хто віддав життя за Батьківщину, за народ, і будуватимемо амбітні плани на майбутнє. Все у нас буде, як виборемо мир.

Тримайтеся, любі земляки, допомагайте один одному та Збройним Силам України, підтримуйте внутрішньо переміщених осіб, вірте у перемогу, гуртом наближайте її добрими справами!

Слава вам, невтомні трудівники села!

Слава Україні!

Героям слава! 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано