ЩИРО ВІТАЄМО МЕШКАНЦІВ ТА ГОСТЕЙ УСТИВИЦІ З ДНЕМ СЕЛА!

Дата: 06.08.2022 09:32
Кількість переглядів: 863

Фото без опису

Дорогі устивляни та гості села!

У першу суботу серпня ми щороку  відзначаємо День Устивиці!

День села – особливе свято, яке об`єднує всіх мешканців, чиєю працею воно створювалось. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ села, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це, перш за все, успіхи його жителів – працелюбних, обдарованих, добрих і чесних людей.

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, але ми дякуємо всім мешканцям Устивиці за людяність та патріотизм,  любов до України й українців. Село прийняло велику кількість співвітчизників, котрі втратили домівки через активні бойові дії. Багато із внутрішньо переміщених осіб після перемоги повернуться додому, а для когось Устивиця стане другою малою батькіщиною – гостинною і надійною. Тож це і ваше свято, дорогі наші нові земляки.

Від щирого серця й від усієї душі зичимо нехай воно принесе вам та вашим родинам мир, добробут та злагоду. Нехай живе наше рідне село, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток назавжди оселяться  на кожній його вулиці, у кожній хаті, у кожній родині.

Також щиро зичимо вам, щоб прагнення зробити село кращим згуртовувало громаду,  сприяло зростанню  взаєморозуміння поміж її мешканцями.

Цього року ми не святкуємо День села зі зрозумілих причин, в нашій країні війна. Ми віримо: прийде час, і «згинуть наші воріженькі, як роса на сонці…». Дорогі устивляни, попереду у нас багато свят та перемог, які ми зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі. Вірте в наші Збройні Сили України, у всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю. Моліться за наших захисників, Героїв  і просіть для них захисту Господа Бога, всіляко наближайте перемогу щоденною добросовісною працею.

Нехай наше славне село процвітає, поєднує всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду! 

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою, очільник громади Володимир Даценко, депутати та виконавчий комітет Гоголівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано