ЩИРО ВІТАЄМО МЕШКАНЦІВ ТА ГОСТЕЙ МИХАЙЛІВКИ З ДНЕМ СЕЛА!

Дата: 20.08.2022 07:43
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

Шановні мешканці та гості Михайлівки, дорогі земляки!

Зазвичай, у суботу напередодні Дня незалежності України вродлива, багата, щедра трудівниця Михайлівка святкує День села. Щиросердечно вітаємо вас із цим великим для громади святом!

Нехай в цей щойно освячений Спасом святковий день Господь благословить ваше село і всю Гоголівську громаду, пошле всім міцне здоров’я, благополуччя, родинну злагоду й багато успіхів на життєвих шляхах. Нехай із кожним роком розквітає Михайлівка, наша громада і рідна Україна.

Цього року ми не відзначаємо День села, бо в нашій країні йде війна, але це не завадить кожному з михайлівців згадати історію малої батьківщини, її славних синів та дочок, помріяти про майбутнє, відчути себе частинкою великої сільської родини – дружної, сильної, обєднаної давніми традиціями. Нині, як ніколи, ми маємо бути єдиними і згуртованими, допомагати внутрішньо переміщеним особам, землякам, котрі потрапили у скруту, воїнам ЗСУ, ми мусимо спрямовувати  всі свої зусилля та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу!

Дорогі земляки, ми впевнені, що попереду у нас ще багато свят та перемог, які ми разом зустрінемо і гучно відсвяткуємо під мирним небом на українській квітучій землі! А наразі тримаймося, трудімося і борімося! Хай нам допомагає Бог в усіх добрих починаннях!

Зі святом, Михайлівко!

Слава Україні! Слава Збройним Силам України! Слава народу-трудівнику!

З повагою, голова, депутати та члени виконавчого комітету Гоголівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано