23 серпня – Благодійний марафон до Дня Незалежності «Сила кожного»

Дата: 22.08.2022 12:58
Кількість переглядів: 195

 

Всеукраїнський марафон «Сила Кожного» до Дня Незалежності України - це онлайн-захід під час якого можна буде познайомитися із українцями, які щодня, кожен на своєму «фронті» наближає перемогу!

Організатори – ГО «Молодіжна організація «Молоде Покоління», БО «БФ «Відсоток Небайдужих» за підтримки ДУ «Всеукраїнського Молодіжного Центру».

«Наша сила в наших голосах та ідеях, у вмінні знаходити рішення та не опускати руки, прагнути, захищати, виборювати та перемагати! Тож всі ми, хто зараз разом, пліч-о-пліч, кожного дня обробляє тисячі запитів про допомогу, працює в тилу та боронить нашу Батьківщину і є та рушійна сила, яка зветься нація, – зазначають організатори. – Напередодні Дня Незалежності України ми вирішили показати цю силу. Пропонуємо доєднатися до трансляції, де ми познайомимо вас з нашими українцями, які щодня, кожен на своєму «фронті» наближає перемогу».

Під час трансляції будуть оголошені результати конкурсу творчих проєктів «Код Нації» та проведена благодійна лотерея з крутими призами!

Доєднуйся, бо сила в тобі!

Приєднатися до онлайн-заходу можна за посиланнями:

https://www.instagram.com/p/ChWmazMKC8_/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR3q8wjuAkNB64NIc71T4fu_5E3ABDk66NEFg_9pJcbBWVQubcTFAHN9Xcc

https://www.instagram.com/p/Cha4nTYKxxP/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR09f-KmToRppjyJK7VyAKCvqu46ZhBYjyKCYtwcxINXNuQcw5yPRRcq5fI

https://www.facebook.com/UAmolodp/posts/574811804349206

https://www.facebook.com/events/779754709818993/?ref=newsf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано