24 серпня - День Незалежності України. Щиро вітаємо мешканців громади з цим святом!

Дата: 24.08.2022 08:00
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Дорогі мешканці та гості Гоголівської громади!

Щиро вітаємо вас із Днем Незалежності України!

Як величну святиню бережемо ми пам’ять про покоління наших предків, які, жертвуючи собою, боролися за Українську державу і в складних умовах зберегли дух нації. Пройшовши серйозні випробування, українці створили свою незалежну державу, яка існує ось вже понад три десятиліття. Наступне наше завдання – відстояти незалежність нашої держави і зробити її країною наших мрій.

Наразі Україна переживає найскладніший період з моменту здобуття незалежності. Пів року  не припиняється боротьба за територіальну цілісність, за саме існування нашої держави. В умовах збройного протистояння ми захищаємо свій вибір жити вільно, на власний розсуд у своєму домі.

Водночас у країні відбуваються зміни, які  вимагають великого народного єднання.  Тільки об’єднавши зусилля всього суспільства, ми зможемо перемогти ворога, відбудувати країну,  забезпечити справжній її розквіт як успішної держави заможних громадян.

Нехай сьогоднішнє свято додасть вам наснаги на шляху до нових перемог в ім’я процвітання нашої Вітчизни! Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, добра, перемоги  й миру.

Зі святом вас, дорогі краяни!

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою, голова, депутати та члени виконавчого комітету Гоголівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано