ПІДТРИМКА ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ ТА ІНШИХ ВИРОБНИКІВ СІЛЬГОСППРОДУКЦІЇ

Дата: 25.08.2022 13:09
Кількість переглядів: 179

Постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 № 918 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції (далі – Порядок).

Даним Порядком передбачено бюджетну субсидію на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар) та бюджетну дотацію за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності.

Скористатися підтримкою можуть фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, які обробляють від 1 до 120 га сільськогосподарських угідь або які утримують від 3 до 100 корів. Безповоротна допомога в розмірі 3100 грн виплачуватиметься за один гектар с/г угідь (але не більше 372 тис. грн), а також 5300 грн за вирощену дійну корову (але не більше 530 тис. грн).

Заявка на отримання бюджетних коштів подається програмними засобами Державного аграрного реєстру з 1 вересня поточного року. Граничний строк подання заявки — 15 листопада цього року.

Посилання на постанову Уряду: https://cutt.ly/1XIzrKU

Посилання на Державний аграрний реєстр: https://www.dar.gov.ua/

Додатково зазначаємо, що зареєструвати в Державному аграрному реєстрі можна вже сьогодні.


« ПОВЕРНУТИСЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано