Пошук інвестиційних проєктів

Дата: 26.08.2022 08:43
Кількість переглядів: 1518

Фото без опису

З метою залучення приватного сектору до відбудови України, підтримки бізнесу в реалізації запланованих інвестиційних проектів, що сприятимуть відновленню економіки України, Державна установа "Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (далі – Ukraineinvest) розпочала пошук інвестиційних проектів"

Готові до реалізації проєкти будуть презентовані інвестиційній спільноті під час заходу Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair, який відбудеться 29 вересня 2022 р. в онлайн-форматі. Це платформа для ефективної взаємодії урядових організацій, власників інвестиційних проєктів та міжнародної бізнес-спільноти з метою залучення інвестицій та відбудови України.

Проєкти на нижчій стадії готовності будуть опубліковані в UkraineInvest Guide – універсальному довіднику для іноземних інвесторів, які розглядають інвестиційну діяльність в Україні.

Онлайн-форма опитувальника відкрита для заповнення до 10 вересня та доступна за посиланням: https://forms.gle/ByzggiwGVZShpqcr9

Детальніше про захід Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair можливо дізнатися за посиланням: https://bit.ly/3QgpuqK


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано